Το καγκουρό που μπέρδεψε την Αυστραλία με την… Αυστρία

Η εμφάνιση του μυστηριώδους μαρσιποφόρου ζώου που έχει προκαλέσει ερωτήματα


ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
20:04
04/09/2018
Το καγκουρό που μπέρδεψε την Αυστραλία με την... Αυστρία
2
loading

Οι Αυστριακοί συχνά διαμαρτύρονται όταν κάποιος μπερδεύει τη χώρα τους με την Αυστραλία, η οποία βρίσκεται 14.000 χιλιόμετρα μακριά, και η θέα ενός καγκουρό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω παρανοήσεις.

Το συγκεκριμένο μαρσιποφόρο ζώο, που απαντάται στην Αυστραλία, εντοπίστηκε από κατοίκους στο δάσος και σε λιβάδια κοντά στη μικρή πόλη Kirchschlag στη βόρεια Αυστρία.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι έχει πολλές μαρτυρίες για την εμφάνιση του καγκουρό. «Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αλήθεια» τόνισε ένας τοπικός αξιωματικός, ο οποίος θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, σύμφωνα με το BBC.

«Μιλήσαμε με όλους τους ζωολογικούς κήπους και τους εκτροφείς καγκουρό στην περιοχή, αλλά κανείς δεν μας δήλωσε την εξαφάνιση του ζώου. Ελπίζουμε ότι θα εμφανιστεί ο ιδιοκτήτης του», πρόσθεσε.

Känguruh im #Mühlviertel. #bergdorf #australien

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ fkaineder στις

Τα τοπικά Μέσα ανέφεραν ότι οι Αρχές διαχειρίζονται την κατάσταση σαν να πρόκειται για ένα «σκυλί που έχει φύγει από το σπίτι του». Σημειωτέον ότι για να έχει κάποιος στην κατοχή του ένα καγκουρό ως κατοικίδιο, χρειάζεται ειδική άδεια.

Η Ruth Kastner ανέφερε ότι μαζί με τον σύζυγό της είδαν το ζώο από το αυτοκίνητο: «Σκεφτήκαμε: “Όχι αυτό δεν είναι αλήθεια” και μετά αναπήδησε λίγο στο λιβάδι και απομακρύνθηκε από τον δρόμο προς το δάσος».

Η αστυνομία δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει σε ποιο είδος ανήκε το καγκουρό που εντοπίστηκε, αλλά ένας ζωολόγος στην περιοχή έκανε την εικασία ότι πρόκειται για καγκουρό των δέντρων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα καγκουρό εντοπίζεται στο βόρειο κομμάτι της Αυστρίας, καθώς το 2015 τοπικά Μέσα ανέφεραν την εμφάνιση ενός μαρσιποφόρου που αποδείχθηκε ότι είχε «δραπετεύσει» από τη γειτονική Γερμανία.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αθηνά Π.

    Γιατί ; Το διάβασε λάθος ;

  2. avatar Takis_0731

    Κάποιος την "κάνει" με ελαφρά πηδηματάκια....

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει