O Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τους εργαζόμενους της εταιρείας «Diageo» θα πραγματοποιήσουν την Παρασκευή 6 Ιουλίου από τις 8 το πρωί φυτεύσεις σε χώρους αστικού πρασίνου της 1ης Δημοτικής Κοινότητας.

Συγκεκριμένα, οι φυτεύσεις θα γίνουν στους χώρους πρασίνου της Πλ. Αριστοτέλους (οδοί Μητροπόλεως και Αριστοτέλους) και στους χώρους πρασίνου της οδού Αγγελάκη, μπροστά από τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Ραδιοφώνου FM100.

Σχετικά με την συγκεκριμένη δράση ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της εταιρείας «Diageo» για την πρωτοβουλία της αυτή. Δράσεις όπως αυτές είναι πολύτιμες για τη βελτίωση της εικόνας και της ποιότητας ζωής στη Θεσσαλονίκη. Θέλουμε τους εθελοντές, τους συλλόγους, τους πολίτες δίπλα μας, ιδιαίτερα στην εποχή της οικονομικής κρίσης που διανύουμε καθώς η προσωπική προσφορά του καθενός είναι πολύτιμη. Χαίρομαι γιατί το μήνυμα περνάει όλο και περισσότερο στον κόσμο. Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε καλές ιδέες και σε συνεργασίες με εθελοντικές ομάδες. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο».