Σάλο προκάλεσε στη διαδικτυακή κοινότητα ένα βίντεο που παρουσιάζει έναν άνδρα να κλείνει τη τρομοκρατημένη του γάτα μέσα σε ένα στεγνωτήριο ρούχων, το οποίο μάλιστα δεν διστάζει να ενεργοποιήσει, όχι μία, αλλά τρεις φορές! Το βίντεο έχει κατέβει από τον ισότοπο που είχε δημοσιευτεί, λόγω του απαράδεκτου περιεχομένου του.

Η Βασιλική Κοινότητα για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων της Αγγλίας προσπαθεί να εντοπίσει τον μικρόψυχο άνδρα, καθότι το βίντεο που δημοσιοποίησε περιέχει σκηνές κοκκοποίησης ζώου.

Ο άγνωστος άνδρας αυτοαποκαλείται «Nitroazza», ισχυρίζεται ότι είναι 22 ετών και επαγγελματίας kickboxer. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.

«Το βίντεο είναι πραγματικά φρικτό. Προφανώς είμαστε πολύ ανήσυχοι και προσπαθούμε να τον εντοπίσουμε. Τέτοιες πράξεις είναι απαράδεκτες», δήλωσε εκπρόσωπος της αγγλικής φιλοζωικής κοινότητας.

Ως εκ θαύματος, το άτυχο ζώο βγήκε ζωντανό από το πλυντήριο, αλλά εμφανώς τρομοκρατημένο. Όσο για τον απαράδεκτο ιδιόκτητη του, σε περίπτωση που θα συλληφθεί, τότε θα τρομοκρατηθεί περισσότερο. Θα αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και έξι μηνών και θα αναγκαστεί να πληρώσει πρόστιμο 20.000 λιρών.