Σμήνη κουνουπιών έχουν κάνει επιδρομή στην περιοχή του Βορονέζ της Ρωσίας με πολλούς από τους κατοίκους να δηλώνουν τρομοκρατημένοι ακόμα και να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους. Έχουν αναφερθεί θάνατοι ζώων αλλά και τραυματισμοί ανθρώπων από τα εκατοντάδες τσιμπήματα. Σε ρεπορτάζ του το RT μεταδίδει ότι η περιοχή που έχει πληγεί από τα σμήνη των κουνουπιών βρίσκεται υπό πολιορκία με τις αρχές να παλεύουν ανεπιτυχώς να θέσουν τον πληθυσμό των εντόμων υπό έλεγχο. Clipboard02 Οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για σπίτια-καταφύγια όπου οι πολίτες προσπαθούν να σκοτώσουν τα κουνούπια που εισβάλουν από οποιαδήποτε χαραμάδα βρουν. Σχολεία είναι κλειστά ενώ οι αρχές έχουν συστήσει στους πολίτες να μην βγαίνουν άσκοπα από τα σπίτια τους. Όσοι είχαν την ατυχία να το κάνουν εγκλωβίστηκαν μέσα στα οχήματά τους, όπως ένα άνδρας σε βίντεο που ακούγεται να λέει ότι δεν θέλει να βγει από αυτό. Τα βίντεο και οι φωτογραφίες που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα προσομοιάζουν με ταινία τρόμου.

Когда спрашивают:”Как у вас там с комарами?” #комары

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Иванов В.Ю. (@wetaliwanow) στις

Воронежскую область атаковали полчища комаров. #комары #воронеж #врн #воронежскаяобласть Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Жесть в России (@russia_zhest) στις

Добро пожаловать в #павловск36 #комары #конецсвета #нашествие #атакакомаров #апокалипсис

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Юлия (@juli_kuzya) στις

Ни когда не видел такое количество комаров! Страшно выходить из машины! Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ elfxax στις

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.