Ο Άαρον Ράμσεϊ έχει πλέον… συμπαραστάτη στον τίτλο του «γκαντέμη» όσον αφορά τα αθλητικά πεπραγμένα, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του γνωστού ράπερ Drake. Βεβαίως, τον Ουαλό άσο συνοδεύει η φήμη πως κάθε φορά που σκοράρει μια διασημότητα φεύγει από τη ζωή, αλλά ο δημοφιλής καλλιτέχνης «κατηγορείται» για κάτι πιο ανώδυνο.

Ο Drake φαίνεται ότι φέρνει κακοτυχία στις ομάδες, κάθε φορά που παίκτης του βγαίνει φωτογραφία μαζί του. Τελευταίο «θύμα» του Καναδού ήταν η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία γνώρισε διασυρμό από τη Λιλ (ήττα με 5-1), στο πρόσφατο παιχνίδι των δύο ομάδων για τη Ligue 1. Αποτέλεσμα που ήρθε μετά από μια φωτογραφία που έβγαλε με τον Λαϊβίν Κουρζαβά.

Οι Παριζιάνοι σε αυτό το παιχνίδι ήθελαν έστω και μια ισοπαλία για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τον τίτλο, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που περίμεναν.

Ο Drake είχε μεταφέρει τα… vibes του και στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, όταν είχε φωτογραφηθεί με τον Τζάντον Σάντσο, πριν από τη συντριβή με 5-0 από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν είχε βγει σέλφι με τον Σέρχιο Αγουέρο στα πλαίσια του παιχνιδιού με την Τότεναμ για τα προημιτελικά του Champions League. Τα «σπιρούνια» είχαν επιβληθεί σε αυτό το παιχνίδι με 1-0. Μην λησμονήσουμε και την Άρσεναλ, που έχασε από την Έβερτον με 1-0 από την Έβερτον, έπειτα από το «κλικ» με τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Η «κατάρα» του Καναδού ράπερ επεκτείνεται και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σύμφωνα με το γνωστό… γλέντι που έγινε στο Twitter, «εξαιτίας» του 33χρονου καλλιτέχνη έχασαν το 2013 το Κεντάκι από το Ουισκόνσιν, το 2014 οι Μαϊάμι Χιτ από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, το 2015 η Σερένα Ουίλιαμς από το μεγάλο αουτσάιντερ Ρομπέρτα Βίντσι, το 2018 ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και μέσα στη φετινή χρονιά η Αλαμπάμα από το Κλέμσον.

Την… παράδοση αυτή που δημιούργησε ο Drake την αντιλήφθηκαν στη Ρόμα, οι άνθρωποι της οποίας επέβαλαν «εμπάργκο» στους παίκτες της ομάδας να μην φωτογραφηθούν μαζί του.