Τριάντα επτά χρόνια μετά το τελευταίο τους άλμπουμ οι ABBA ετοιμάζουν νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε στους θαυμαστές του ο Bjorn Ulvaeus.

Ο μουσικοσυνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός δήλωσε στην εφημερίδα «Ekstra Bladet» της Δανίας ότι «χρειαζόμαστε πολύ χρόνο» για τη δημιουργία του βίντεο με τα avatar των μελών του συγκροτήματος, προσθέτοντας ότι το πρότζεκτ «έχει καθυστερήσει πάρα πολύ».

Οι ABBA – Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Faltskog- ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ/ντίσκο μουσικής έχουν ανακοινώσει ότι επανασυνδέθηκαν για να σχεδιάσουν μια εικονική περιοδεία με ψηφιακά είδωλα και ότι ένα από τα δύο νέα τραγούδια τους έχει τίτλο «I Still Have Faith in You».

Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το «Waterloo» και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70, όπως τα «Dancing Queen», «Take a chance on me», «Mamma Mia» κ.ά.