Πανσέληνος υπό τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι στο Αγρίνιο

Συναυλία στο αρχαίο θέατρο Στράτου διοργανώνει την Πέμπτη ο δήμος


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΜΟΥΣΙΚΗ
0:53
17/08/2016
Πανσέληνος υπό τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι στο Αγρίνιο
loading

Την αυγουστιάτικη πανσέληνο θα γιορτάσει ο δήμος Αγρινίου, την Πέμπτη, με συναυλία στο αρχαίο θέατρο Στράτου, από τον τελευταίο αυθεντικό ερμηνευτή του Μάνου Χατζιδάκι, Βασίλη Γισδάκη. Η συναυλία που είναι με ελεύθερη είσοδο στο κοινό, έχει τίτλο «στον καθρέφτη τ' ουρανού» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το υπουργείο Πολιτισμού και την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος, με στόχο την εξοικείωση του κοινού με την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί στον αρχαιολογικό χώρο μία ώρα πριν από την έναρξη της συναυλίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 9:30 το βράδυ, αλλά και κατά τη διάρκειά της. Ο Βασίλης Γισδάκης γνωρίζει τον Μάνο Χατζιδάκι το 1989 που τον πρωτοπαρουσιάζει, τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, στη συναυλία του «Σείριου». Από τότε συμμετείχε σε όλες τις συναυλίες του κορυφαίου συνθέτη, τραγουδώντας υπό τη διεύθυνσή του.

Στη συναυλία τον Β. Γισδάκη θα συνοδεύσουν η Μικαέλλα Παπαχρυσάνθου στο πιάνο και το τραγούδι, ο Ανδρέας Παπαδήμας στο τραγούδι, ο Κώστας Πλακίδας στην κιθάρα, μαντολίνο και μπουζούκι, και ο Γιώργος Σταυρόπουλος στο πιάνο, ενώ συμπράττει και ο Πάνος Μαμασούλας στα κρουστά.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει