Ο Φίλιππος Πλιάτσικας φέρνει το «Rock της Δυτικής Όχθης» στο θέατρο Βράχων

Μεγάλη συναυλία στις 7 Σεπτεμβρίου με τους Δρογώση, Καζούλη, Μηλιώκα και Φάμελλο


ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
17:51
21/07/2016
Ο Φίλιππος Πλιάτσικας φέρνει το «Rock της Δυτικής Όχθης» στο θέατρο Βράχων
loading

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας μαζί με τους Στάθη Δρογώση, Βασίλη Καζούλη, Γιάννη Μηλιώκα και Μανώλη Φάμελλο παρουσιάζουν το Σεπτέμβριο στο θέατρο Βράχων το «Rock της Δυτικής Όχθης».

Μετά τη μεγάλη επιτυχία στο θέατρο Πέτρας που έδειξε ότι ακόμη συντροφεύει τις ζωές μας, το «Rock της Δυτικής Όχθης» επιστρέφει για μια ακόμα μεγάλη συναυλία στο θέατρο Βράχων, την Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου.

Το Rock της Δυτικής Όχθης είναι ζωντανό και αυτό το αποδεικνύουν οι χιλιάδες φωνές που το ακολουθούν σε κάθε του στάση.

«Με αφορμή την κυκλοφορία  του ολοκαίνουργιου digital single “Ένα πλοίο για τον παράδεισο”  που είναι φόρος τιμής στον ήχο που είχα πάντα μέσα μου από μικρός, κάνω μια αναδρομή στα χρόνια από το 1987 που πρωτοφτιάχτηκε σε ένα παλιό πέτρινο σπίτι στο Μενίδι η μπάντα που αργότερα ονομάστηκε Πυξ Λαξ μέχρι και σήμερα. Έτσι για το επόμενο διάστημα θα ταξιδεύω παρέα με όλες εκείνες τις μουσικές και τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω απ’ αυτές και με μεγάλωσαν. Αυτό που κάποια στιγμή ονομάστηκε: ‘Το Rock της Δυτικής όχθης”», δηλώνει ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

«Εκτός λοιπόν από τα τραγούδια των Πυξ Λαξ και της προσωπικής μου πορείας θα έχουν ιδιαίτερη θέση τραγούδια και άλλων μουσικών συνοδοιπόρων, διασκευασμένα με τον ήχο που ξεκίνησε λίγο πριν τη δεκαετία του ’90 κι έφτασε μέχρι σήμερα αναπνέοντας κι αλλάζοντας χωρίς να χρειάζεται συνθήματα φτιαγμένα με photoshop για να υπάρχει».

Στη συναυλία αυτή ταξιδεύουν μαζί οι Βασίλης Καζούλης και Γιάννης Μηλιώκας, δύο από τους πιο αγαπημένους τραγουδοποιούς της γενιάς τους. Από την αρχή της καλλιτεχνικής τους πορείας έχουν υπογράψει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά τραγούδια που μας συντροφεύουν και σιγοτραγουδάμε μέχρι σήμερα όπως «Κάτι να γυαλίζει», «Ροζ», «Φανή», «Για το καλό μου» και πολλά άλλα.

Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης φέρνοντας μαζί τους τραγούδια όπως «Η ευτυχία είναι αυτό», «Ένα μεγάλο φωτεινό καλοκαίρι», «Βιαστικό πουλί του Νότου», «Μην το πεις πουθενά» και πολλά άλλα ενώνοντας έτσι τέσσερις πολύ σημαντικές όσο και συγγενικές μουσικές σχολές σε μία και μόνη βραδιά.

Τη συναυλία θα ανοίξει το συγκρότημα Δραμαμίνη, μια παρέα από νέους και ταλαντούχους μουσικούς που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην ελληνική μουσική σκηνή. thvraxwn1 thvraxwn2 thvraxwn4 thvraxwn5 thvraxwn6 thvraxwn7 thvraxwn8

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει