Αν μπεις στο μετρό τις τελευταίες ημέρες τότε θα έχεις παρατηρήσει μία αλλαγή που σε κάνει εξαρχής να αναρωτιέσαι “μπήκα στο μετρό ή σε έκθεση φωτογραφίας;”.

Όχι, μην ανησυχείς σωστά έχεις μπει, οπότε μπορείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη διαδρομή σου, ενώ παράλληλα απολαμβάνεις ένα φωτογραφικό λεύκωμα με αυθεντικό υλικό που σε παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Καθώς το μετρό οδεύει προς τον προορισμό σου, εσύ έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στιγμιότυπα από όλη τη διαδικασία παραγωγής της αγαπημένης σου μάρκας ζυμαρικών, διότι από τις 10 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου το μετρό ντύνεται στα χρώματα της Melissa και μετατρέπεται σε έκθεση φωτογραφίας.

Μέσα από τον φακό του γνωστού φωτογράφου Τάσου Βρεττού, γινόμαστε μάρτυρες της μοναδικής φροντίδας αλλά και της διαδικασίας που χρειάζεται ο καρπός του σιταριού για να καταλήξει σε ένα πλούσιο πιάτο ζυμαρικών άριστης ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας με την υπογραφή της Melissa.

Ο φωτογράφος περιηγήθηκε στο Θεσσαλικό κάμπο και στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λάρισα και αποτύπωσε ρεαλιστικές εικόνες ανθρώπων και τοπίων που αποτυπώνουν τους άρρηκτους δεσμούς μεταξύ αυτών και της εταιρείας, των παραγωγών της Ακαδημίας Σίτου και των καταναλωτών σε μία ιστορία αγάπης για ποιοτικά ζυμαρικά.

Αυτή η πρωτοποριακή και πολύ ξεχωριστή ενέργεια γίνεται με αφορμή τη νέα συσκευασία της Melissa που σηματοδοτεί το όραμα της εταιρείας για έναν κόσμο που τρέφεται και ζει ποιοτικά. Στη νέα της συσκευασία λοιπόν συναντάται το παραδοσιακό με το σύγχρονο μπαίνοντας στην καρδιά και το τραπέζι των καταναλωτών διατηρώντας την ποιότητα και τη γεύση αναλλοίωτες στο χρόνο.

Η νέα συσκευασία προσδίδει μία χροιά οικειότητας και οικογενειακής θαλπωρής, όπως μία ζεστή αγκαλιά ή ακριβώς όπως αισθανόμαστε όταν ολόκληρη η οικογένεια κάθεται στο τραπέζι και απολαμβάνει ένα ζεστό πιάτο με ζυμαρικά Melissa.

Ισορροπώντας ανάμεσα στην υπάρχουσα εικόνα και την ιστορία της μάρκας και υπογραμμίζοντας τη νέα εποχή στην οποία εισέρχεται η εταιρεία, η Melissa συναρπάζει όχι μόνο με την αγαπημένη της γεύση αλλά και με την εικόνα της και μετατρέπεται σε προσωπική επιλογή μας.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν φτάσεις στη διαδρομή σου, θα σου έχει ανοίξει η όρεξη για ένα λαχταριστό πιάτο ζυμαρικών Melissa!