Το Casa de Papel είναι μία από τις πλέον επιτυχημένες σειρές του Netflix. Όπως όλα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν έτσι και η Τέλεια Ληστεία θα ολοκληρωνόταν. Συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου θα παίξει το πρώτο επεισόδιο του 2ου τόμου της 5ης και τελευταίας σεζόν της σειράς.

Ωστόσο το Netflix δεν θα μας άφηνε χωρίς Casa de Papel. Ή περίπου Casa de Papel. Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ανακοίνωσε ότι το 2023 θα έρθει στις οθόνες μας η spin off σειρά Berlin. Με πρωταγωνιστή φυσικά τον αγαπημένο χαρακτήρα του Money Heist.

H ζωή του Berlin στο επίκεντρο

Το «Berlin» αναμένεται να βγει μέσω της πλατφόρμας του Netflix το 2023 και θα έχει κεντρικό θέμα την ζωή του χαρακτήρα ο οποίος είχε κομβικό ρόλο σε κάθε σεζόν του Casa de Papel. Παρόλο που σκοτώθηκε στο τέλος της 2ης σεζόν

Όπως μαρτυράει και το όνομα η σειρά θα έχει κεντρικό πρωταγωνιστή τον Berlin, έναν χαρακτήρα που λατρεύτηκε από τα πρώτα επεισόδια της σειράς και τον υποδύεται ο ηθοποιός Πέδρο Αλόνσο.

Η Ισπανική σειρά έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας του Netflix. Αρχικά η σειρά θα είχε μόνο 2 κύκλους η μεγάλη απήχηση που είχε ωστόσο είχε ως αποτέλεσμα άλλες 3 σεζόν.

Η 5η και τελευταία σεζόν αποτελείται από 10 επεισόδια. Αυτή τη στιγμή έχουν προβληθεί τα 5 από τα 10 στις 3 Σεπτεμβρίου. Την Παρασκευή 3/12 όμως το τέλος έρχεται με το δεύτερο μέρος και τα 5 τελευταία επεισόδια να ανεβαίνουν στην πλατφόρμα.