Με φρέσκια φωνή και καστ που πρόλαβε να αγαπήσει όλος ο πλανήτης από τις πρώτες κιόλας στιγμές, το Netflix αναβιώνει το θρυλικό «Κλαμπ των μπέιμπι σίτερ».

Είναι εκείνη η δόση νοσταλγικής αθωότητας που χρειαζόμαστε σε μια χρονιά το λιγότερο πολύπαθη.

Κι αυτό ήταν ίσως η συνταγή της επιτυχίας, καθώς επίσης και το γεγονός πως αμέτρητοι γονείς αντιμετωπίζουν θέμα με τη φροντίδα των παιδιών τους, κι έτσι μια όμορφη λύση είναι πάντα καλοδεχούμενη. Έστω και στην οθόνη.

Το «Κλαμπ των μπέιμπι σίτερ» λοιπόν είναι εδώ από τις 3 Ιουλίου για να μας πει μια ιστορία για το τι κερδίζεις ουσιαστικά όταν πιστεύεις στο καλό των ανθρώπων.

Αυτά τα έφηβα κορίτσια ήρθαν να σκορπίσουν σε όλους τη θετική τους ενέργεια, αλλά και την καλοσύνη.

Μέσα σε 10 επεισόδια, η γνωστή σειρά βιβλίων της Αν Μάρτιν με τις 180 εκατ. πωλήσεις, την ταινία και τη σειρά, λέγεται με μια νέα προσέγγιση που δεν χορταίνεις να τη βλέπεις. Χωρίς να ξέρεις ταυτοχρόνως τι είναι αυτό που σου αρέσει τόσο.

Και τη βλέπουν όλοι είναι η αλήθεια, άνθρωποι σαφώς διαφορετικοί από το κοινό που υπολόγιζαν οι παραγωγοί. Τη βλέπουν πιθανότατα για τον απροσδόκητο αυτό θησαυρό καλοσύνης και προσφοράς, μια αυθεντική και απροσχημάτιστη ανιδιοτέλεια που λείπει από τον κόσμο μας.

Τη βλέπουν ίσως για την ηθική της ακεραιότητα, καθώς η επαφή με το άδολο πνεύμα σε κάνει καλύτερο και πιο υπεύθυνο. Κι όλα αυτά χωρίς τίποτα το μελό και το γλυκούτσικο.

Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και δείτε μια σειρά με πιτσιρίκες μπέιμπι σίτερ. Μπορεί να μοιάζουν ακραία βαρετές, αυτές οι ταλαντούχες μικρές έρχονται όμως με φόρα να μας υπενθυμίσουν ότι ο κόσμος είναι γεμάτος αγάπη και καλοσύνη.

Φτάνει να ξέρεις πού να κοιτάξεις…