Ταινίες για κάθε γούστο προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Προσπαθώντας να σταματήσει τα σχέδια της Umbrella Corp., η Άλις ενώνεται με μια αποκλεισμένη ομάδα επιζώντων και μαζί ψάχνουν ένα υποτιθέμενο ασφαλές από τη μόλυνση μέρος, το οποίο ονομάζεται Αρκέντια. Πρόκειται για την υπόθεση της ταινίας Resident Evil: Afterlife. Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Πολ Άντερσον με τους: Μίλα Γιόβοβιτς, Άλι Λάρτερ, Γουέντγουορθ Μίλερ, Σιένα Γκίλορι Δείτε το τρέιλερ:

Στη δραματική τουρκική ταινία Το Μέλι, ο μικρός Γιουσούφ ζει με τους γονείς του σε μια ορεινή περιοχή της Τουρκίας. Η ήσυχη καθημερινότητα του, όμως, θα αναστατωθεί όταν μια μέρα ο πατέρας του δεν θα γυρίσει στο σπίτι από το βουνό, όπου είχε πάει για να μαζέψει μέλι. Η επόμενη ταινία είναι ένα αγγλικό θρίλερ, η Σκοτεινή Καρδιά, όπου ο Τζέιμι, ένας νεαρός φωτογράφος με ένα μεγάλο εκ γενετής σημάδι στο πρόσωπο, ανακαλύπτει πως πίσω από μια διπλή δολοφονία που αποδίδεται σε συμμορίες βρίσκονται κάποια παράξενα όντα με όψη δαιμόνων. Όταν η ίδια η μητέρα του πέσει θύμα τους, ορκίζεται εκδίκηση με κάθε τρόπο. Δείτε το τρέιλερ:

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στην αστυνομική ταινία The Town.  Ο Νταγκ ΜακΡέι και η ομάδα του ληστεύουν με επιτυχία ακόμη μία τράπεζα της Βοστόνης, παίρνουν ως όμηρο μια υπάλληλο και –αφού διαφύγουν– την αφήνουν ελεύθερη. Δήθεν τυχαία ο Νταγκ την πλησιάζει ξανά, για να μάθει αν γνωρίζει κάτι γύρω από την ταυτότητά τους, και αρχίζει να την ερωτεύεται. Ταυτόχρονα η αστυνομία έχει βάλει στο στόχαστρο την ομάδα και παρακολουθεί τις κινήσεις της. Συνεχίζουμε με την ελληνική ταινία Χώρα Προέλευσης, σε σκηνοθεσία Σύλλα Τζουμέρκα με τους: Αμαλία Μουτούση, Ιωάννα Τσιριγκούλη, Θάνο Σαμαρά, Ερρίκο Λίτση. Τρεις γενιές μιας οικογένειας οδηγούνται σε σύγκρουση εξαιτίας μιας παλιάς ιστορίας υιοθεσίας. Δείτε το τρέιλερ:

Το Χωρίς Σύνορα είναι μια ελληνοαμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Νίκου Γκαϊτατζή με τους: Γιώργο Βογιατζή, Γιώργο Χωραφά, Βερόνικα Βασιλακοπούλου. Ένας Έλληνας συλλαμβάνεται από την αμερικανική αστυνομία με τις κατηγορίες της απαγωγής ενός κοριτσιού και της δολοφονίας της μητέρας του. Ισχυριζόμενος πως είναι αθώος, αρχίζει να διηγείται την ιστορία του στους αστυνομικούς. Δείτε το τρέιλερ:

Τέλος, Στην Πόλη της Σύλβια, ισπανογαλλική ταινία, ένας άντρας επιστρέφει στην πόλη όπου έξι χρόνια νωρίτερα είχε γνωρίσει τη Σύλβια. Κάποια στιγμή νομίζει πως την αναγνωρίζει στο πρόσωπο μιας νέας κοπέλας, την οποία αρχίζει να ακολουθεί. Δείτε το τρέιλερ: