Δεν χρειάζεται να είναι κανείς λάτρης του αθλητισμού για να εκτιμήσει όσα κομίζει μια από τις δυνατότερες σειρές ντοκιμαντέρ που μας έφερε ποτέ το Netflix.

Μέσα σε τρία μόλις επεισόδια λίγο πάνω από 1 ώρα το καθένα, θα δεις μια από τις ηχηρότερες πτώσεις στον κόσμο των σπορ. Ο Άαρον Χερνάντεζ μεταμορφώθηκε από σταρ του NFL σε ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα των ΗΠΑ, καταλήγοντας στη φυλακή. Και στον τάφο μετά.

«Άαρον Χερνάντεζ: Στο Μυαλό ενός Δολοφόνου» λένε τη μίνι σειρά του 2020 που εξετάζει πώς κατέληξε ο αστέρας του αμερικανικού ποδοσφαίρου καταδικασμένος εγκληματίας.

Μέσα από συνεντεύξεις με φίλους και συμπαίκτες, αλλά και γνώστες της υπόθεσης, ξεδιπλώνεται η ανατριχιαστική υπόθεση του 2015, όταν ο Odin Lloyd έπεσε νεκρός από το χέρι του Χερνάντεζ.

Ο οποίος είχε συρθεί μάλιστα στο δικαστήριο και το 2012 για μια διπλή ανθρωποκτονία, είχε ωστόσο αθωωθεί. Το προφίλ του δολοφόνου συμπληρώνεται με ηχογραφήσεις μέσα από τη φυλακή, όπου ο παλιός αστέρας μιλά στο τηλέφωνο με τους δικηγόρους του, αλλά και τη μητέρα και τη μικρή του κόρη.

Τι άλλο θα δεις; Τους κινδύνους που εγκυμονεί το σπορ για τη λειτουργία του εγκεφάλου (έπασχε πράγματι από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια), αλλά και πώς είναι τελικά να ζεις μέσα σε έναν κόσμο τεστοστερόνης και «αντρίλας» αν είσαι ομοφυλόφιλος.

Το 2017, ο 27χρονος τότε Χερνάντεζ κρεμάστηκε στο κελί του, μερικές μέρες μάλιστα μετά την αθώωσή του για τη διπλή ανθρωποκτονία. Αυτή ήταν η ταραχώδης και τραγική ζωή του…