«I Am Not Okay With This» λέγεται το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό δράμα του Netflix, διαθέσιμο από τις 26 Φεβρουαρίου, από τον σκηνοθέτη του «The End of the F***ing World» και τους παραγωγούς του «Stranger Things».

Ταυτοχρόνως, είναι βασισμένο σε κόμικ, κι έτσι έχει όλα τα εχέγγυα να κάνει αυτό που μας υπόσχεται το κανάλι: να μας καρφώσει στους καναπέδες μας!

Κι ενώ το σχολείο είναι ήδη μια αρκετά δύσκολη και μεταβατική περίοδος, η σειρά ρωτά και κάτι ακόμα: τι γίνεται αν μέσα σε όλα έχεις να διαχειριστείς και τις… σούπερ δυνάμεις σου;

Για την ατίθαση Σιντ (Σοφία Λίλις) ο λόγος, που κυριεύεται από το σχολικό άγχος στο Λύκειο, μαστίζεται από τα οικογενειακά δράματα και έχει να ασχοληθεί και τη σεξουαλικότητά της. Αυτό τον ανεκπλήρωτο έρωτα για την κολλητή της δηλαδή.

Μέσα σε όλα, παλεύει να ελέγξει και τις υπερδυνάμεις της! Βασισμένη στο ομότιτλο κόμικ του Charles Forsman, η σειρά δεν είναι το κλασικό teen series, αλλά μια ιστορία ενηλικίωσης στο φόντο κάποιων μυστηριωδών δυνάμεων που η πιτσιρίκα νιώθει να ξυπνούν μέσα της.

Οι συνήθειες περιπέτειες του σχολικού περιβάλλοντος μπλέκονται εδώ με μια τουλάχιστον ιδιαίτερη οικογένεια, ζητήματα σεξουαλικής ταυτότητας και υπερδυνάμεις. Εφηβικό άγχος δηλαδή και καταστροφή επιπέδου superhero!

Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μια σειρά που προλαβαίνει να τα χωρέσει όλα αυτά μέσα σε 7 μισάωρα επεισόδια;