Η εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών του Στίβεν Σπίλμπεργκ DreamWorks ανέβαλε επ’ αόριστον τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με τίτλο «Robopocalypse», αναφέρει σε χθεσινή της ανακοίνωση η εταιρεία διανομής Walt Disney.

Η Disney δεν ανέφερε τον λόγο, αλλά πηγή που πρόσκειται στην παραγωγή της ταινίας ανέφερε ότι ο σκηνοθέτης δεν ήταν ευχαριστημένος από το σενάριο και από τις εκτιμήσεις της παραγωγής για το κόστος της.

Η παραγωγή της ταινίας επιστημονικής φαντασίας επρόκειτο να ξεκινήσει την άνοιξη και η ταινία θα έβγαινε στους κινηματογράφους τον Απρίλιο του 2014.

Το σενάριο της ταινίας «Robopocalypse» είναι βασισμένο στο φουτουριστικό βιβλίο του Ντάνιελ Ουίλσον με θέμα τον πόλεμο ανάμεσα στους ανθρώπους και στα ρομπότ που επιθυμούν την καταστροφή τους.

Στην ταινία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσουν οι Αν Χάθαγουεϊ και Κρις Χέμσουορθ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι εκτιμήσεις για το κόστος του «Robopocalypse» έκαναν λόγο για σχεδόν 160 εκατομμύρια δολάρια, ποσό υψηλότερο από αυτό που ήθελε ο Σπίλμπεργκ.