Αυτή η ταινία έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει blockbuster: πολεμιστές που κραδαίνουν ξίφη, κοστούμια εποχής και υπέροχα τοπία της Κίνας. Όμως, μισό λεπτό! Αυτή δεν είναι η Κίνα. Και αυτό είναι το τρέιλερ μιας ταινίας που… δεν έχει γυριστεί.

Τα απέραντα χωράφια, τα εξωτικά ηλιοβασιλέματα και τα πυκνά δάση βρίσκονται στο Ντάρμπισιρ της Βρετανίας! Δύο Βρετανοί σκηνοθέτες αποφάσισαν να γυρίσουν ένα 5λεπτο ακριβό και καλοφτιαγμένο τρέιλερ για μία ταινία που υπάρχει μόνο στα χαρτιά. Τα οικονομικά τους ήταν πολύ περιορισμένα και δεν θέλησαν να τα ξοδέψουν σε μια φθηνή και καταδικασμένη σε αποτυχία παραγωγή.

Ο Τζον Γουότς και ο Τόμας Γουντ φιλοδοξούν να προσελκύσουν παραγωγούς του Χόλιγουντ για να επενδύσουν στην ταινία «Ο χαμένος αυτοκράτορας». Έτσι έβαλαν τα δυνατά τους για να γυρίσουν το τρέιλερ. Καθώς δεν ήταν δυνατό να βρουν τόσους Κινέζους ηθοποιούς και να τους πληρώσουν, επιστράτευσαν μετανάστες που εργάζονται σε κινέζικα εστιατόρια!

Μέχρι στιγμής, το πόνημά τους έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον στο You Tube και οι δύο σκηνοθέτες ελπίζουν να βρουν σύντομα παραγωγό και να γυρίσουν ολόκληρη την ταινία που έχουν ονειρευτεί.