«Ήταν πολύ δύσκολο να πάρω το ρόλο. Έπρεπε να περάσω από οντισιόν 10 φορές» λέει ο ελληνοκαναδός ηθοποιός, σε άπταιστα ελληνικά, για το πώς πήρε το ρόλο στη ταινία «Το Τρίο Στούτζες» (The Three Stooges) όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Will Sasso, Sean Hayes, Jennifer Hudson και Sofia Vergara.

Ο Chris Diamantopoulos, ο οποίος έγινε γνωστός μέσω του Broadway και της τηλεόρασης, καθώς έχει συμμετάσχει σε πολλές αμερικάνικες σειρές όπως το «24», με το ρόλο του στην ταινία «The Three Stooges» αναμένεται να αποκτήσει μία σταθερή θέση μεταξύ των κινηματογραφικών ηθοποιών του Hollywood.

Ο ελληνοκαναδός ηθοποιός γεννήθηκε στο Τορόντο μοιράζοντας το χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Καναδά και έχει ως μητρική του γλώσσα τα ελληνικά. Σε ηλικία 9 ετών, άρχισε να κάνει τηλεοπτικές διαφημίσεις και να ασχολείται επαγγελματικά με το θέατρο. Έφυγε από το σπίτι σε ηλικία 18 ετών εξαιτίας θεατρικών περιοδειών στην Αμερική και έπειτα προσγειώθηκε στο Broadway. Τώρα βρίσκεται μεταξύ Νέας Υόρκης και το Λος Άντζελες και ασχολείται παράλληλα με τηλεοπτικές σειρές και κινηματογράφο.

Ο Chris Diamantopoulos έχει εμφανιστεί σε πολλές αμερικανικές σειρές, όπως «Kevin Hill» «Charmed», «Nip/Tuck»,«Boston Legal» και «The Starter Wife». Αυτή την περίοδο συμμετέχει στη δραματική σειρά «State of Mind». Τέλος, έχει δανείσει τη φωνή του στη σειρά κινουμένων σχεδίων «American Dad».