Η Ισπανίδα σταρ Rosalia στην παρθενική της συναυλία στην Ελλάδα, χθες στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο στα πλαίσια του Release Athens x SNF Nostos, ξεσήκωσε τα πλήθη μιλώντας άπταιστα ελληνικά και κρατώντας την ελληνική σημαία. Από νωρίς το απόγευμα στη σκηνή του Release ανέβηκαν Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες, με την Ισπανίδα τραγουδίστρια να αποθεώνεται λόγω της εμφάνισή της.

Σε μια μοναδική συναυλία, η Rosalia κατάφερε να κάνει το αθηναϊκό κοινό να χορέψει στους ρυθμούς της, ενώ και η ίδια δήλωσε ότι είναι από την Ελλάδα. Tο απόλυτο pop icon των ημερών μας, ήρθε για πρώτη φορά στην Αθήνα και τα έδωσε όλα επί σκηνής.

@g_baira

Περιμένοντας την εμφάνιση της @La Rosalia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #concert #athensgreece #releaseathens #athens #greece

♬ πρωτότυπος ήχος – gbaira

Αναβαίνοντας στη σκηνή, οι παρευρισκόμενοι έζησαν ένα μοναδικό live, με τη Rosalia να λέει «καλησπέρα Αθήνα, ευχαριστώ πολύ», ενώ σε κάποια φάση του σόου αποφάσισε να πάει προς τον κόσμο και να τραγουδήσει μαζί του.

@g_baira

Η στιγμή που η @La Rosalia έγινε de Grecia στο φετινό @Release Athens Festival . #rosalia #larosalia #greece #concert #live #greektiktok #fyp #foryou #release #releaseathens23 #releasefestival #athensgreece

♬ πρωτότυπος ήχος – gbaira

Εκεί κάποιος της έδωσε μια ελληνική σημαία και η Rosalia όχι μόνο την τύλιξε στο σώμα της, αλλά είπε δυνατά σε όλους πως νιώθει ότι είναι η Rosalia της Ελλάδας (“soy Rosalia de Grecia”).