Σήμερα ξεκίνησε το Comicdom CON Athens 2023, στην Τεχνόπολη Αθηνών. Η 17η διοργάνωση του μεγάλου φεστιβάλ για κόμικς στην Αθήνα λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

Στη μεγαλύτερη γιορτή κόμικς στην Αθήνα θα λάβουν μέρος 170 δημιουργοί κόμικς και εικονογράφοι, ενώ οι επισκέπτες θα δουν διεθνείς και ελληνικές εκθέσεις από κόμικς. Επιπλέον, στον χώρο της Τεχνόπολης θα υπάρχει bazaar με περισσότερα από 30 καταστήματα και εκδοτικές, όπως επίσης και προβολές animation, sketch events και ομιλίες. Φυσικά, δε θα μπορούσε να λείπει από το Comicdom ο Διαγωνισμός Cosplay αλλά και η Απονομή των Ελληνικών Βραβείων Κόμικς.

Τιμώμενη χώρα του φετινού Comicdom CON Athens είναι η Ιταλία. Στον χώρο θα εκτεθούν δύο σημαντικές εκθέσεις από το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο Αθηνών, ενώ ένας από τους σημαντικότερους Ιταλούς σεναριογράφους κόμικς, ο Tito Faraci, θα είναι προσκεκλημένος στο φεστιβάλ.

Μέχρι την Κυριακή 14/05, το Comicdom CON Athens θα είναι στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων περιμένοντας τους λάτρεις των κόμικς για μια αξέχαστη εμεπιρία.

Δείτε φωτογραφίες από το newsbeast: