Η 21χρονη τραγουδίστρια Μπίλι Άιλις κάνει το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στη νέα σειρά του Ντόναλντ Γκλόβερ, «Swarm». Σεναριογράφος της σειράς είναι η κόρη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, Μάλια Ομπάμα.

Η σειρά τρόμου/θρίλερ «Swarm» διαδραματίζεται το 2016-2018 και ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Ντρε (Ντόμινικ Φίσμπακ), η οποία έχει εμμονή με μία από τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του κόσμου. Σε συνδυασμό και με ένα απροσδόκητο τραύμα που αφορά την αδερφή της, Μαρίσα (Chloe Bailey), η Ντρε οδηγείται σε ένα σκοτεινό ταξίδι σε όλη τη χώρα.

Η Μπίλι Άιλις κοινοποίησε σύντομο στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της στη σειρά «Swarm».

Ο ρόλος του μυστηριώδη χαρακτήρα της, με το όνομα «Ίβα», κρατείται κρυφός. Ωστόσο, ήδη φημολογείται πως είναι επικίνδυνη θεραπεύτρια ή ηγέτιδα μιας αποκλειστικά γυναικείας αίρεσης.

Δημιουργοί της σειράς «Swarm» είναι ο Αμερικανός ηθοποιός, ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός Ντόναλντ Γκλόβερ και η θεατρική συγγραφέας, Τζανίν Νέιμπερς. Το «Swarm» θα είναι διαθέσιμο στο Amazon Prime.

Η Μπίλι Άιλις γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και ήταν έφηβη όταν το τραγούδι της «Ocean Eyes» έγινε viral επιτυχία. Συνεργάστηκε με τον αδερφό της, Φινέας, για να γράψουν τραγούδια για το πρώτο EP «Don’t Smile at Me» και το άλμπουμ «When We All Fall Sleep, Where Do We Go», με το οποίο γνώρισε παγκόσμια επιτυχία και κέρδισε Grammy σε διάφορες κατηγορίες. Το τραγούδι της «Bad Guy» κατάφερε να γίνει γνωστό και να φτάσει στο Νο1 των αμερικανικών τσαρτς για 19 συνεχόμενες εβδομάδες.