Η αγαπημένη μας Emily επέστρεψε για 3η σεζόν στο Netflix, με 10 ολοκαίνουργια επεισόδια, τα οποία μας ταξιδεύουν σε νέες περιπέτειες της, διλήμματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο αλλά παράλληλα μας αφήνουν και με καυτά ερωτήματα για την 4η σεζόν.

Ακολουθεί το αναλυτικό review της σειράς από την ομάδα του Lordoftheseries.gr

To πρώτο κομμάτι της 3ης σεζόν επικεντρώνεται στο επαγγελματικό δίλημμα της Emily καθώς μετά την παραίτηση της Sylvie από το Savoir, η Emily δέχεται μία πρόταση για να πάει να δουλέψει με την Sylvie ενώ παράλληλα η Madeline, ως η νέα υπεύθυνη του Savoir μη γνωρίζοντας αυτή την πρόταση, συνεχίζει να βασίζεται στην Emily, προκειμένου να κρατήσουν το γραφείο ανοιχτό αλλά και να διατηρήσουν τους πελάτες. H Emily αδυνατώντας να πει στην Madeline ότι θέλει να παραιτηθεί καθώς δεν θέλει να την πληγώσει, δουλεύει ταυτόχρονα και για τις 2, κάτι που σύντομα αρχίζει και δημιουργεί προβλήματα στην καριέρα της.

Εννοείται πως από την σεζόν δεν θα μπορούσε να λείπουν και τα διλήμματα στο προσωπικό κομμάτι για την Emily, καθώς η σχέση της με τον Alfie, περνάει κρίση, αλλά και η ανακάλυψη ενός μυστικού για την σχέση της Camille και του Gabriel βάζει την Emily για ακόμη μία φορά σε δίλημμα για το τι πραγματικά πρέπει να κάνει. Εννοείται πως ένα κομμάτι που επίσης επικεντρώνεται κάθε σεζόν, είναι το εντυπωσιακό ντύσιμο της Emily, με τα εντυπωσιακά συνολάκια που αναδεικνύει η Collins σε κάθε σκηνή.

Η 3η σεζόν της σειράς, Emily in Paris, προσφέρει για ακόμη μία φορά μία απολαυστική ρομαντική κομεντί για τους λάτρεις τους είδους, κρατώντας την ισορροπία μεταξύ κωμωδίας και ρομαντισμού και είναι ότι πρέπει για ένα ανάλαφρο binge-watching με τα 30λεπτα περίπου επεισόδια, τα οποία βλέπονται ευχάριστα. Η σεζόν μας αφήνει ακόμη μία φορά με καυτά ερωτήματα, για τα οποία ελπίζουμε να πάρουμε απαντήσεις στην επόμενη σεζόν!