Ο JAY B, o Κορεάτης καλλιτέχνης της k-pop μουσικής και leader του δημοφιλούς k-pop boy band GOT7, απογείωσε το ελληνικό κοινό κατά την πρώτη του εμφάνιση στη χώρα μας.

Η sold out συναυλία του πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του Fuzz Live Music Club την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Τον δημοφιλή pop star από την Κορέα, JAY B, έφεραν για πρώτη φορά στη χώρα μας η Aria Group και το Mad.

Πλήθος κόσμου έσπευσε από νωρίς για να δει από κοντά τον αστέρα της k-pop σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και δημιουργώντας ουρές εκατοντάδων μέτρων κατά την είσοδο στο χώρο.

Η sold out συναυλία του JAY B, στο κατάμεστο Fuzz Live Music Club, προσέφερε στο κοινό συγκινήσεις και εντυπωσιακές σκηνές με το κοινό να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα με τις διεθνείς επιτυχίες.

Η νέα τάση της k-pop μουσικής, αποδείχθηκε πως έχει φανατικό κοινό στη χώρα μας και ήρθε για να μείνει.

Ο JAY B, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια followers, μετά την επιστροφή με τους GOT7 και την κυκλοφορία του δεύτερου EP του «Be Yourself», βρίσκεται εν μέσω της παγκόσμιας solo περιοδείας του, «Tape: Press Pause», και το ελληνικό κοινό βίωσε τον ενθουσιασμό, την ενέργεια και την αγάπη του για τη μουσική, σε μία ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ο Κορεάτης σταρ έκανε το ντεμπούτο του με το παγκόσμιο k-pop φαινόμενο, τους GOT7, to 2014. Τα τελευταία 7 χρόνια έχει περιοδεύσει σε περισσότερες από 17 χώρες και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές.

Εκτός από ταλαντούχος τραγουδιστής είναι χορευτής, αλλά και ηθοποιός. Από τον Ιανουάριο του 2021, συνέχισε τη σόλο καριέρα του στη μουσική αλλά και παρέμεινε μέλος του δημοφιλούς boy band. Επιπλέον, δραστηριοποιείται σημαντικά σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες, ωθούμενος από το πάθος του να βοηθάει τους άλλους.