Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 10o Mad Secret Concert με τους Stavento, το πιο hot hip hop group σε μια πρωτοποριακή «XMAS Hip Hopera», με εντυπωσιακές εκπλήξεις…

Οι 300 τυχεροί νικητές του 10ου Mad Secret Concert by What’s Up, καθώς και σημαντικοί εκπρόσωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο, όπως η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, οι Μέλισσες και ο Κωνσταντίνος Ρήγος, συγκεντρώθηκαν από νωρίς στο Θέατρο Κολλεγίου Αθηνών- Κολλεγίου Ψυχικού, το μυστικό χώρο της συναυλίας, αψηφώντας την κακοκαιρία και παρακολούθησαν με τρομερό ενθουσιασμό και κέφι το αγαπημένο group σε απόσταση αναπνοής, να ερμηνεύει με ξεχωριστό τρόπο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του σε ανατρεπτικές εκτελέσεις στην απόλυτη μυστική συναυλία της χρονιάς.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, μαζί με τους Stavento on stage, ήταν η 40 μελής φιλαρμονική ορχήστρα The Foux Orkestar, η οποία εντυπωσίασε με τους πρωτότυπους x-mas ήχους της, που συνόδευαν τα αγαπημένα κομμάτια των Stavento.

Από τα highlights της βραδιάς, οι special guest εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών επί σκηνής μαζί με τους Stavento! Η Ραλλία Χρηστίδου εντυπωσίασε με τη συμμετοχή της στο αγαπημένο τραγούδι του group «Γρίφος». Στη συνέχεια, οι Stavento συναντήθηκαν on stage με τον Αδάμαντα των Professional Sinnerz, σε μια μοναδική hip hop ερμηνεία του ακυκλοφόρητου τραγουδιού «Ό, τι άφησα πίσω». Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκάλεσε η εξαιρετική εμφάνιση της Τάμτα, η οποία παρέα με τον Μιχάλη των Stavento, «ταξίδεψαν» το κοινό με το τραγούδι «Mάτια μου όμορφα».
Το 10ο Mad Secret Concert θα μεταδοθεί την Πρωτοχρονιά στις 21:00 & την Κυριακή 2/1/11 σε επανάληψη στις 15:00!