Οι εκδηλώσεις επανέρχονται στα Public το Νοέμβριο, προσφέροντάς μας έμπνευση και προβληματισμό! Επίκαιρες συζητήσεις αλλά και παρουσιάσεις βιβλίων έρχονται στα καταστήματα Public σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να μας κρατήσουν συντροφιά με τον καλύτερο τρόπο, πάντα με την υπογραφή του κορυφαίου βιβλιοπωλείου στην Ελλάδα. Για την είσοδο στον χώρο απαιτείται η χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή N95). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

«Η υπόσχεση»

Damon Galgut (Εκδόσεις Διόπτρα)

Τρίτη 1/11 και ώρα 20:30 | Public café Συντάγματος 

Τετάρτη 2/11 και ώρα 18:00 | Public Τσιμισκή

Ο Damon Galgut, νικητής του Βραβείου Booker 2021, σε 2 μοναδικές εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο Η υπόσχεση και απαντά στις ερωτήσεις των αναγνωστών.

Στην Αθήνα συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πανταζόπουλο και τη μεταφράστρια Κλαίρη Παπαμιχαήλ. Την συζήτησή τους μεταφράζει ο συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης.

Στην Θεσσαλονίκη συνομιλεί με τον δημοσιογράφο Στέφανο Τσιτσόπουλο.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

«Ο χρόνος κυλάει διαφορετικά για όσους είναι αποκλεισμένοι από τον κόσμο».

Σε μια φάρμα έξω από την Πρετόρια οι Σουάρτ συγκεντρώνονται για την κηδεία της μητέρας της οικογένειας, αλλά κάτω από το πένθος βράζουν οι διαφορές τους…

Από τη νεότερη γενιά, ο Άντον και η Άμορ καταλήγουν να απεχθάνονται όσα αντιπροσωπεύει η οικογένειά τους, όπως η αθετημένη υπόσχεση στη μαύρη υπηρέτρια, τη Σαλομέ, που έχει περάσει όλη της τη ζωή δουλεύοντας γι’ αυτούς.

Της υποσχέθηκαν κάποια στιγμή ότι θα της δώσουν το σπίτι της, τη γη της… αλλά τα χρόνια και οι δεκαετίες περνούν και η υπόσχεση δεν εκπληρώνεται ποτέ.

Η αφήγηση κυλάει από τον έναν χαρακτήρα στον άλλο.

και, καθώς η χώρα περνάει από το σκοτεινό παρελθόν των φυλετικών διακρίσεων σε ένα –υποτίθεται– πιο δίκαιο παρόν, μια πολύ μεγαλύτερη υπόσχεση, προς έναν ολόκληρο λαό, μοιάζει να διαψεύδεται…

Μια πανανθρώπινη ιστορία για τις κληρονομιές που μας βαραίνουν, τις οικογένειες που μισιούνται και αγαπιούνται με το ίδιο πάθος.

Τις υποσχέσεις πάνω στις οποίες χτίζονται οι ζωές, οι οικογένειες και τα έθνη.
Και τη γη, που γίνεται μήλον της έριδος και θέατρο των βασάνων μας, μέχρι να μας δεχτεί όλους, δίκαιους και άδικους, στην αγκαλιά της…

«Αρχαιολογία αγάπη μου… έλα πάρε με από εδώ»

Θοδωρής Παπακώστας  (Εκδόσεις Key Books)
Πέμπτη 3/11 και ώρα 20:30
| Public café Συντάγματος 

Τα Public και οι εκδόσεις Key Books σάς προσκαλούν την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου Αρχαιολογία αγάπη μου… έλα πάρε με από εδώ  με του Θοδωρή Παπακώστα. 

Ο συγγραφέας του βιβλίου Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ, παρουσιάζει το νέο του βιβλίο!

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Το νέο βιβλίο του Θεόδωρου Παπακώστα (aka Archaeostoryteller) είναι ένα ταξίδι που σαν roller coaster πετάγεται από τη μια άκρη της αρχαιότητας στην άλλη. Οι εβδομήντα εννιά ιστορίες που απλώνονται στα πέντε κεφάλαια του βιβλίου αποτελούν μία συναρπαστική εναλλαγή συναισθημάτων και εικόνων. Κάθε κεφάλαιο κι ένα στάδιο μέχρι την αποδοχή, γιατί αυτά που βιώνουμε για να αποδεχτούμε το ατομικό παρελθόν, ίσως είναι το κλειδί και για το συλλογικό μας παρελθόν. Μέσα από τις αφηγήσεις του Archaeostoryteller για διάσημους και παντελώς άγνωστους ανθρώπους συνειδητοποιούμε ότι, όσο άγνωστοι κι αν είμαστε μεταξύ μας, μας συνδέει η ανθρώπινη εμπειρία.

Κι αυτό μπορεί να συμβεί και μέσα σε ένα ταξί. Πέντε άτομα, διαφορετικά μεταξύ τους, συζητούν και ταξιδεύουν μαζί σε μια διαδρομή από τη μια άκρη της πόλης στην άλλη και ταυτόχρονα σε όλα τα μήκη και πλάτη του αρχαίου κόσμου. Ιστορίες μυθολογίας, σκλαβιάς και δεισιδαιμονίας, γλυπτικής, ζωγραφικής, θεάτρου και διασκέδασης, ιστορίες για την ποίηση, τη φιλοσοφία και, το σημαντικότερο όλων, τον έρωτα.

Είχε αγαπημένο εργολάβο ο Περικλής; Υπήρχε «Σπάρτακος» λίγο πριν από τον Σπάρτακο; Υπήρχε «Όμηρος» πολύ πριν από τον Όμηρο; Πότε άρχισαν να κυκλοφορούν γυμνόστηθες οι Μινωίτισσες στην Κνωσό; Πώς βίωσε το body shaming ο Ηρακλής; Είχε η αρχαία Αθήνα στοιχειωμένα σπίτια; Ghostbuster είχε; (Spoiler alert: είχε.) Ένας παράνομος έρωτας στη Σπάρτη, ένας γάιδαρος σομελιέ στη Χαλκιδική κι ένα φλεγόμενο βέλος που πετάχτηκε μέσα στο Αιγαίο, έσκισε το σκοτάδι και έσωσε ζωές.

Ο αρχαίος κόσμος ξεδιπλώνεται σαν καλειδοσκόπιο, αποκαλύπτοντάς μας αυτό που πάντα ψάχνουμε σκάβοντας στο χώμα: τον ίδιο μας τον εαυτό.

«Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία & Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο»

Μελίνα Ηλιοπούλου (Εκδόσεις Καλέντης)
Σάββατο 5/11 και ώρα 12:00| Αίθουσα 5ου ορόφου Public Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Καλέντη σάς προσκαλούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 12:00 στην παρουσίαση των βιβλίων Φανταστική βόλτα στη Φλωρεντία και Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο της Μελίνας Ηλιοπούλου. 

Η συγγραφέας συνομιλεί με τους Κωστούρου Βασιλική, Γενική Διευθύντρια ΑΝΤ1 MediaLab Ξέστερνου Μαρία, Eπίκουρη Kαθηγήτρια, TM. Φιλολογίας Πανεπ. Πελοποννήσου Βογιατζόγλου Τζελίνα, Εκπαιδευτικό και Συντονίστρια ελληνικών Εκπαιδευτήρια Γείτονα Μέλος ibby. 

Διαβάζει αποσπάσματα από το βιβλίο ο Φάνης Μουρατίδης, ηθοποιός.

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Έπειτα από το ταξίδι της στη βρετανική πρωτεύουσα, η νεαρή αφηγήτρια της Μελίνας Ηλιοπούλου καλεί τους μικρούς αναγνώστες σε ένα δεύτερο ταξίδι όπου θα απλώσουν τα φτερά της φαντασίας και θα διευρύνουν τη γνώση τους για τον κόσμο.

Μετά τη «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο», βρισκόμαστε στην «Αθήνα της Ιταλίας», τη Φλωρεντία, μέσα από ένα παραμυθένιο ταξίδι σε μια πόλη γνωστή για την πλούσια Ιστορία, την τέχνη και την αρχιτεκτονική της.

Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε με τρένο που έχει τελικό προορισμό την πανέμορφη πρωτεύουσα της Τοσκάνης. Η «αρχόντισσα της Ιταλίας», το λίκνο της Αναγέννησης, αποτελεί σημαντικό κέντρο ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς. Στη φανταστική βόλτα μας σε αυτόν τον μοναδικό τόπο θα συναντήσουμε μυστήρια και εκπλήξεις, αλλά και τον Μιχαήλ Άγγελο, τον Ντα Βίντσι, τον Μποτιτσέλι, τον Δάντη, τον Βοκάκιο και τον Γαλιλαίο, μέσα από τον εικονογραφικό κόσμο του Φίλιππου Φωτιάδη.

Το βιβλίο μπορεί να λειτουργήσει χρηστικά, ως οδηγός για όσους επιλέξουν για προορισμό τους την πανέμορφη πόλη της Φλωρεντίας, κυρίως όμως αποτελεί ένα βιβλίο γνώσης για ένα φανταστικό ταξίδι από τον καναπέ του σπιτιού σου!

Το βιβλίο «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο» αποτελεί ένα βιβλίο γνώσης, έναν βιβλιοφιλικό οδηγό ή αλλιώς μια αναγνωστική εμπειρία με αφορμή έναν ταξιδιωτικό προορισμό με γεωγραφικό προσδιορισμό.

Η πανδημία και τα νέα δεδομένα που αυτή δημιούργησε έδωσαν τροφή στη σκέψη και τη δημιουργικότητα.  Οι εκδόσεις Καλέντη επιχειρούν μια νέα προσέγγιση αναγνωστικής ψυχαγωγίας, η οποία έχει τη δυναμική ενός πολυμορφικού εκπαιδευτικού υλικού το οποίο μπορεί να αξιοποιηθεί εντός και εκτός της τάξης.

Με σύντροφο τη φαντασία και οδηγό ένα βιβλιαράκι γεμάτο «σοφίες», γλιστράμε σε σελίδες με ιστορίες και εικόνες, απολαμβάνοντας μια όμορφη βόλτα στην πρωτεύουσα της «Γηραιάς Αλβιώνας» που έχει πολλά να μας διηγηθεί.

Το βιβλίο «Φανταστική βόλτα στο Λονδίνο» μπορεί να λειτουργήσει χρηστικά, ως οδηγός για όσους επιλέξουν για προορισμό τους το κοσμοπολίτικο κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας, κυρίως όμως αποτελεί ένα βιβλίο γνώσης για ένα φανταστικό ταξίδι από τον καναπέ του σπιτιού σου!

Με αφορμή το ταξίδι στη βρετανική πρωτεύουσα, η νεαρή αφηγήτρια της ιστορίας παρασύρει τους μικρούς αναγνώστες να ανοίξουν τα φτερά τους μαζί και τους ορίζοντές τους, να ονειρευτούν, να απλώσουν τη φαντασία τους και να διευρύνουν τη γνώση τους για τον κόσμο.

Η παραμυθένια αφήγηση της Μελίνας Ηλιοπούλου, η οποία είναι εκπαιδευτικός και ξεναγός, ντύνεται από τα εμπνευσμένα σχέδια του Φίλιππου Φωτιάδη, δίνοντας ένα ελκυστικό εκδοτικό αποτέλεσμα.

Ο σχεδιασμός και η επιμέλεια της σειράς ανήκει στη Βασιλική Τζόκα.

«Η μικρή λέξη αγάπη»

Αύγουστος Κορτώ (Εκδόσεις Πατάκη)

Τρίτη 8/11 και ώρα 20:30 | Public café Συντάγματος 

Τα Public και οι εκδόσεις Πατάκη σάς προσκαλούν την Τρίτη 8 Νοεμβρίου στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου Η μικρή λέξη αγάπη του Αύγουστου Κορτώ. 

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Έμαθα να βάφομαι για να κρύβω τις μελανιές. 

Η Μάντια διδάχτηκε τη βία από μικρή: την είδε στο πρησμένο πρόσωπο της μάνας της, την υπέμεινε απ’ το χέρι του πατέρα της, που ήταν νόμος στο σπίτι. 

Μεγάλωσε ανυπεράσπιστη: στη γενέτειρά της, μια κωμόπολη της Ημαθίας, ο κόσμος δεν ανακατευόταν στα οικογενειακά του άλλου. 

Έτσι, όταν στα δεκαοχτώ γνωρίζει τον Άκη, φιλόλογο απ’ τη Σαλονίκη, αποφασίζει να το σκάσει, να αναζητήσει την τρυφερότητα, την ανεξαρτησία – να ζήσει ελεύθερη, χωρίς φόβο, πόνο και ντροπή. Όμως η βία έχει πολλά πρόσωπα, και πριν κοπάσει ο έρωτας, η Μάντια γνωρίζει το χειρότερο απ’ όλα: αυτό που υποδύεται την αγάπη.

Στην άλλη όχθη της ζωής, αφηγείται τις δοκιμασίες και τις χαρές της, τα δώρα που της χάρισε και της έκλεψε η μοίρα. Μιλά για όσα έκανε κι όσα μετάνιωσε, για τη δύναμη που βρήκε μέσα της ακόμα και στις εσχατιές της απελπισίας. 

Μια ιστορία για την αγριότητα της διπλανής πόρτας, και για το κόστος της επιβίωσης. Για την αγάπη, που θέλει θυσίες για να μην είναι μόνο μια λέξη.

«Οι επιβάτες της αποβάθρας 5»

Clare Pooley (Εκδόσεις Μεταίχμιο)
Πέμπτη 10/11 και ώρα 20:30
| Public café Συντάγματος 

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσκαλούν την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου Οι επιβάτες της αποβάθρας 5 της Clare Pooley.

Η Βρετανίδα συγγραφέας, μετά την τεράστια επιτυχία του βιβλίου Το πράσινο σημειωματάριο, σε μια αποκλειστική εμφάνιση στην Αθήνα παρουσιάζει το νέο της βιβλίο και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Ποτέ δεν μιλάμε σε αγνώστους στο τρένο. Αυτός είναι ο κανόνας. Τι θα γινόταν όμως αν τον παραβαίναμε;

Κάθε πρωί στις 8:05, η Αϊόνα Άιβερσον παίρνει το τρένο για να πάει στη δουλειά. Κάθε μέρα, βλέπει τους ίδιους ανθρώπους και κάνει εικασίες γι’ αυτούς – τους δίνει ακόμα και παρατσούκλια. Ποτέ όμως δεν μιλάνε. Προφανώς.

Έπειτα, ένα πρωί, ο Έξυπνος-μα-σεξιστής Σέρμπιτον στραβοκαταπίνει μια ρώγα σταφυλιού μπροστά στα μάτια της Αϊόνα και πνίγεται. Όταν ένας άλλος επιβάτης επεμβαίνει και του σώζει τη ζωή, προκαλείται μια αλυσιδωτή αντίδραση. Μια ετερόκλητη ομάδα ανθρώπων με μόνο κοινό το ότι παίρνουν το ίδιο τρένο μαθαίνουν ότι οι εικασίες που κάνουμε για τους άλλους δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Όταν όμως η ζωή της Αϊόνα αρχίσει να παίρνει την κάτω βόλτα, θα τη συντρέξουν αυτοί οι καινούργιοι φίλοι; 

Το νέο βιβλίο της Clare Pooley μας συστήνει ένα καινούργιο καστ αξέχαστων χαρακτήρων, καθένας του με τα προβλήματά του και τις εκκεντρικότητές του. Διασκεδαστικό, συγκινητικό και σύγχρονο. 

«Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος»

James Norbury (Εκδόσεις διόπτρα)
Δευτέρα 14/11 και ώρα 19:00
|Public café Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα σάς προσκαλούν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος του James Norbury.

Γνωρίστε τον συγγραφέα του βιβλίου Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος, James Norbury!

Ο συγγραφέας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα για να συνομιλήσει με το ελληνικό κοινό. Παρουσιάζει το εικονογραφημένο βιβλίο του Το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος, συζητά με τον Σάββα Πούμπουρα, απαντά στις ερωτήσεις των αναγνωστών του και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: 

Δύο αγαπημένοι φίλοι, το Μεγάλο Πάντα και ο Μικρός Δράκος, ξεκινούν μαζί ένα ταξίδι μέσα από τις εποχές του χρόνου. Στον δρόμο τους, μέσα στη φύση, συχνά χάνονται και, ενώ δεν γνωρίζουν πού βρίσκονται, συναντούν πολλά υπέροχα αξιοθέατα, τα οποία δεν θα είχαν ανακαλύψει ποτέ, αν είχαν πάρει τον σωστό δρόμο.

Οι δυο τους εξερευνούν τις σκέψεις και τα συναισθήματα, τις δυσκολίες που μας ενώνουν και την ευτυχία.

Στη φύση μαθαίνουν να ζουν τη στιγμή, εξοικειώνονται με την αβεβαιότητα και βρίσκουν τη δύναμη να ξεπερνούν τα εμπόδια της ζωής μαζί.

Ο συγγραφέας και καλλιτέχνης James Norbury ξεκίνησε την εικονογράφηση των περιπετειών του Μεγάλου Πάντα και του Μικρού Δράκου αντλώντας έμπνευση από τη βουδιστική φιλοσοφία, για να μοιραστεί τις ιδέες που τον βοήθησαν να ξεπεράσει τις δύσκολες στιγμές.

«Ένα παιδί μεγαλώνει στην Αθήνα»

Νίκος Βατόπουλος (Εκδόσεις Μεταίχμιο)
Τρίτη 15/11 και ώρα 20:30
| Public café Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σάς προσκαλούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 20:30 στην παρουσίαση του βιβλίου Ένα παιδί μεγαλώνει στην Αθήνα του Νίκου Βατόπουλου. 

Ο συγγραφέας συνομιλεί με το κοινό και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Με αφετηρία το ημερολόγιο που κρατούσε ο πατέρας του στα χρόνια του ’30 και ως το 1944, ο Νίκος Βατόπουλος ξετυλίγει μια διπλή αφήγηση μέσα στον χρόνο και με φόντο την Αθήνα της Κατοχής αλλά και το τοπίο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας εκείνα τα χρόνια. Μαζί με την καθημερινότητα, έρχονται στο φως διαδρομές μέσα στην Αθήνα, τα σχολικά χρόνια στη Λεόντειο Πατησίων, ο συνοικιακός αθλητισμός γύρω από το «Σπόρτιγκ», τα μπάνια στο Φάληρο, τα ταξίδια με καΐκι ως το Άστρος, η εξερεύνηση του παραμυθένιου τοπίου στις όχθες του Κηφισού. Όλα αυτά συνθέτουν μια διαφορετική εμπειρία της αστικής διαβίωσης και δίνουν τροφή για σκέψη για τις ανάγκες της απλής ζωής, για το δικαίωμα στην ευτυχία, για τη σταδιακή ενηλικίωση μέσα από τα σκοτεινά χρόνια της Κατοχής. Με την Αθήνα πρωταγωνίστρια, το ημερολόγιο αυτό είναι ένα από τα σπάνια γραπτά τεκμήρια γραμμένα από παιδί ή έφηβο στα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ’40. Δίνει το έναυσμα για σύγκριση, μελέτη, αναστοχασμό.

«Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin»

Βασίλης Παζόπουλος (Εκδόσεις Media2day Εκδοτική)
Τρίτη 15/11 και ώρα 19:00 | Αίθουσα 5ου ορόφου Public Συντάγματος

Τα Public και οι εκδόσεις Media2day εκδοτική σάς προσκαλούν την Τρίτη 15 Νοεμβρίου στις 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου Το επενδυτικό εγχειρίδιο του Bitcoin του Βασίλη Παζόπουλου. 

Ο συγγραφέας συνομιλεί με το κοινό και υπογράφει αντίτυπα του βιβλίου του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τι είναι το Bitcoin; Πώς εξελίχθηκε; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του; Γιατί είναι επαναστατικό; Πόσο ασφαλές είναι; Πώς εξασφαλίζει οικονομική ανεξαρτησία; Γιατί είναι καλύτερο από τον χρυσό; Πώς αγοράζουμε και πώς πουλάμε; Και πώς φορολογούνται τα κέρδη από Bitcoin; Κι ακόμα: Πώς εξελίχθηκε το χρήμα και πώς γεννήθηκαν τα κρυπτονομίσματα; Τι διαφορετικό υπόσχεται το Ethereum; Πώς σχηματίζεται το νέο χρηματοοικονομικό σύστημα και τι ρόλο έχουν οι DeFi; Πώς εξηγείται η… μανία με τα NFTs; Αυτά είναι τα βασικά ερωτήματα στα οποία απαντά το νέο βιβλίο του Βασίλη Παζόπουλου «Το επενδυτικό εγχειρίδιο του BITCOIN – Και τι πρέπει να γνωρίζετε για το Ethereum, τα NFTs και τις DeFi», με στόχο όχι μόνο να το συστήσει, αλλά να κάνει κατανοητά τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του πρώτου και πιο δημοφιλούς κρυπτονομίσματος. Με λόγο απλό, με θεωρία, αλλά και με πολλή περισσότερη «πράξη» και παραδείγματα, εξηγεί γιατί το Bitcoin σε μόλις 10 χρόνια κατάφερε να πρωταγωνιστεί στο νέο τοπίο της οικονομίας, να αλλάξει τον τρόπο αντίληψης των οικονομολόγων και των επαγγελματιών επενδυτών, να αποκτήσει φανατικούς πιστούς. Παράλληλα, σχηματίζει τον «θαυμαστό καινούργιο κόσμο» του «νέου» Internet, του Ethereum, των Defi και των NFTs. Με αυτό το βιβλίο, όλοι πλέον μπορούν να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις για τις κατακλυσμιαίες αλλαγές στον χώρο της οικονομίας και των επενδύσεων! Να σημειωθεί ότι για όσους αγοράσουν το βιβλίο παρέχεται δωρεάν προνομιακή σχέση με το γνωστό ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kraken, δωρεάν μηνιαία ηλεκτρονική ενημέρωση για τα θέματα που αναλύονται στο βιβλίο, καθώς και όλα τα links που αναφέρονται σε αυτό.

«Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε»

Τάκης Πέρκιζας (Ιδιωτική έκδοση)
Τρίτη 29/11 και ώρα 19:00 | Αίθουσα 5ου ορόφου Public Συντάγματος

Τα Public και o ίδιος ο συγγραφέας σάς προσκαλούν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στις 19:00 στην παρουσίαση του βιβλίου Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε: Q-MIND του Τάκη Πέρκιζα. 

Την εμπειρία τους από το βιβλίο, ‘το σύστημα Q-Mind’ αλλά και από την αλληλεπίδραση τους με τον συγγραφέα, θα μοιραστούν τρεις εκλεκτοί προσκεκλημένοι:

O Λάζαρος Παπαδόπουλος, τρεις (3) φορές Πρωταθλητής Ευρώπης και δεύτερος Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο μπάσκετ, και τώρα επιτυχημένος επιχειρηματίας στους χώρους της ενέργειας και της τεχνολογίας,

Η Ξένια Κούρτογλου, επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια και κύρια μέτοχος της εταιρίας ερευνών Focus Bari και άλλων καινοτόμων εταιριών, Ανθρωποκεντρική Ψυχοθεραπεύτρια, Business Coach και Συγγραφέας Αυτοβελτίωσης.

Ο Νίκος Βαρβαδούκας, κορυφαίο Aνώτατο Στέλεχος Επιχειρήσεων, Βusiness Mentor και Σύμβουλος-Μέλος Δ.Σ. εταιριών σε θέματα Ανάπτυξης, Στρατηγικής Marketing, Διακαναλικής Εμπειρίας Πελάτη, Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας.

Ο συγγραφέας θα μοιραστεί με το κοινό τα κομβικά σημεία της πορείας του προς την συγγραφή αυτού του βιβλίου καθώς και εμπειρίες του από ανθρώπους που χρησιμοποίησαν το σύστημα Q-Mind για να αλλάξουν την ζωή τους.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ίσως ο πιο συστηματικός, ολοκληρωμένος και πρακτικός οδηγός αυτοβελτίωσης στα ελληνικά, ήδη best-seller σε μορφή Audiobooks & e-books, τώρα έρχεται κοντά σας και σε φυσικό βιβλίο μόνο από τα Public!

Περιέχει τους πιο πρακτικούς τρόπους και ασκήσεις για να αλλάξεις ό,τι θέλεις στον εαυτό σου και την ζωή σου, με 20 μόνο λεπτά προπόνηση την ημέρα, βασισμένα σε ένα σύστημα που εφαρμόστηκε επιτυχημένα από εκατοντάδες ανθρώπους και επιχειρήσεις!

Γιατί ο μόνος τρόπος για μια επιτυχημένη αλλαγή, είναι η ενεργοποίηση ενός ‘Πανίσχυρου Όπλου’ που όλοι διαθέτουμε: Το ’Q-Mind’, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κοµµάτι του Νου μας, που μας έχει δοθεί ’χωρίς τις οδηγίες χρήσης’ και µπορεί να μας βοηθήσει να αλλάξουμε ό,τι θέλουμε. Αρκεί να μάθουμε ποια κουµπιά του Νου μας να πατήσουμε’ και με ποιο τρόπο!