Η αγαπημένη επιλογή των κατοίκων του Νέου Ηρακλείου, και όχι μόνο, «φρεσκάρισε» την εικόνα της -το ύφος και το στυλ διατηρούν την ίδια φιλοσοφία με πριν- και το γιορτάζει με ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ της Παρασκευής στις 22.00.

Καλεσμένοι του H.o.s.t. Cocktail Bar δεν είναι άλλοι από τους Burger Project, το συγκρότημα με την έντονη θεατρικότητα και την happy ενέργεια on stage.

Εκτός από τις φρέσκες νότες που έδωσε στο χώρο του, διατηρώντας το παρεΐστικο κλίμα και τις γωνιές για ηρεμία και αποξένωση, το H.o.s.t ανανέωσε τον κατάλογο των cocktails για να έχουμε ακόμη μία «δικαιολογία» να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά.

Η ομάδα των bartenders του H.o.s.t., λοιπόν, δημιούργησε 16 hommies cocktails από τα οποία ξεχωρίζουν ήδη τα Aqua Marin-a (βότκα, μαστίχα, μανταρίνι, lime και μέντα), Summer Baby (Havana 5*, ανανά, lime, καραμέλα), Peach Party (gin, μαστίχα, ροδάκινο, lime, μέντα, κεράσι), Like Icecream (βότκα, αμαρέτο, φράουλα, καρύδα, lime, ζάχαρη, μικρές δόσεις σοκολάτας).

Από τον κατάλογο, ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα κλασικά cocktails καθώς και διάφορες παραλλαγές τους. Τέλος, άξια αναφοράς είναι και η κατηγορία των aperitivo cocktails που πίνονται ευχάριστα συνοδεία λιχουδιών της κουζίνας, με τιμή τόσο δελεαστική, όσο και η γεύση τους (μόνο 6 ευρώ)!

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η λειτουργία της κουζίνας -τύπου street food-, η οποία αγαπάει τις μεσογειακές και ελληνικές γεύσεις, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε επιλεγμένα προϊόντα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Καθώς, οι εκπλήξεις στο Host είναι επίκαιρο θέμα, στο menu των γεύσεων έχουν προστεθεί, επίσης, πλούσιο πρωινό με ομελέτες, δροσερές σαλάτες και φρέσκα, σπιτικά γλυκά ημέρας, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή (11.00-18.00) θα σερβίρεται και -η διαδεδομένη συνήθεια που έγινε λατρεία- brunch.

Σταθερή αξία στο καθιερωμένο, πλέον, στέκι συνεχίζει να αποτελεί η πανέμορφη αυλή του (μετά την ανακαίνιση έγινε ακόμη πιο ωραία), το φιλικό περιβάλλον και το παρεΐστικο κλίμα. Τρία στοιχεία δηλαδή που από τότε που πρωτολειτούργησε καθιέρωσαν το H.o.s.t ως το αγαπημένο meeting point στο Ηράκλειο.

Σημειώστε ότι και η μουσική συνεχίζει στην ίδια φιλοσοφία με διαφορετικό dj να βρίσκεται καθημερινά στα decks και επιλογές κυρίως από rock, funky και house μουσικά μονοπάτια.

Info
Καθημερινά: 10.00-03.00
Τιμές: 2,70 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ(ποτό), από 6 ευρώ (cocktail)

Ναρκίσσων 3-5, Νέο Ηράκλειο
Τηλ. 210 2820430
www.facebook.com/pages/Host-Cocktail-Bar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!