Η αλήθεια είναι πως και εμείς όταν βλέπουμε έντονες σκηνές αυτοθυσίας ή ηρωισμού ζευγαριών σε μια σειρά σίγουρα θα θέλαμε να το ζήσουμε και στην πραγματική ζωή, ίσως είναι και ο λόγος που οι σχέσεις στην αληθινή ζωή αποτυγχάνουν …..Καλά όχι μόνο αυτό αλλά σίγουρα οι σειρές και ειδικά τα ζευγάρια της θέτουν πολύ μεγάλες προσδοκίες.

Πάμε να δούμε λοιπόν κάποια ζευγάρια που γνωρίστηκαν στα γυρίσματα σειρών, ερωτεύτηκαν και στην συνέχεια είτε έμειναν μαζί και προχώρησαν σε γάμο ή και χώρισαν όπως αναφέρονται στο αφιέρωμα του lordoftheseries.gr.

Sophia Bush και Chad Michael Murray (One Tree Hill)

Όσον αφορά τα ερωτικά τρίγωνα στην τηλεόραση, το One Tree Hill έχει σχεδόν κάθε άλλη εκπομπή. Το Team Brucas vs. Team Leyton δίχασε τους θαυμαστές της σειράς για χρόνια—και εντάθηκε όταν η Sophia Bush (που έπαιζε την Brooke Davis) άρχισε να βγαίνει με τον Chad Michael Murray (Lucas Scott) στην πραγματική ζωή. Παντρεύτηκαν, αν και τελείωσε μετά από μόλις πέντε μήνες.

Alexis Bledel and Vincent Kartheiser (Mad Men)

Μπορεί η σειρά να μην είχε αυτό που λέμε χαρούμενα γεγονότα όμως δυο από τους συμπρωταγωνιστές της σειράς βρήκαν την δίκη τους ευτυχία . Αφού τα γυρίσματα τελείωσαν εκείνοι συνέχισαν την σχέση τους και απόκτησαν και ένα γιο!

Alexis Bledel and Milo Ventimiglia (Gilmore Girls)

Η Alexis έχει την φήμη ότι έβγαινε με Καστ των εκάστοτε σειρών που έπαιζε , βέβαια τώρα να μου πεις υπάρχει περίπτωση κάποιος να αγνοήσει τον Milo? Ακόμα θυμάμαι να βλέπω σαν χαζή την σειρά Heroes μόνο και μόνο γιατί έπαιζε το παιδί με το στραβό χαμόγελο.

Hayden Panettiere and Milo Ventimiglia (Heroes)

Τελικά μάλλον και το αγόρι με το στραβό χαμόγελο έχει την φήμη πως βγαίνει με συμπρωταγωνίστριες στις σειρές που συμμετέχει . Απλά σε αυτήν την σχέση είχε προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον από τον τύπο και τα ΜΜΕ γενικά λόγω της διαφοράς ηλικίας που είχαν τότε . Ο Milo ήταν 29 και η Hayden μόλις 19.

Blake Lively and Penn Badgley (Gossip Girl)

Ατακτούλης και με πολλές κατακτήσεις μας βγήκε ο mister You. Πριν από τον γάμο του με την πετυχημένη μουσικό Domino Kirkle έβγαινε με αρκετές γυναίκες γνωστές , μια από αυτές είναι και η Blake ,η σχέση τους δεν κράτησε πολύ και τελείωσε λίγο πριν εκείνος γνωρίσει την τωρινή του σύζυγο και αποκτήσει μαζί της ένα γιο.

Ginnifer Goodwin and Josh Dallas (Once Upon A Time)

Η χιονάτη και ο princess charming που ήταν αχώριστοι σαν τηλεοπτικό ζευγάρι από φαίνεται ήταν και αχώριστοι στην πραγματική ζωή . Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς , παντρεύτηκαν και απόκτησαν μαζί δυο παιδιά .

Cole Sprouse and Lili Reinhart (Riverdale)

Ένα από τα ζευγάρια που πάντα θεωρούσα πως καθόλου δεν ταιριάζουν και όμως εκείνοι έγιναν ζευγάρι στην πραγματική ζωή . Από τότε που η σειρά ξεκίνησε και πριν το μαλλί του Άρτσι γίνει τοοοοοοσο εκτυφλωτικά κόκκινο τους ήθελα μαζί και ποτέ δεν μου κόλλησαν οπτικά Μπέτη με Τζαγκχεντ.