Για τους φανατικούς των ξένων τηλεοπτικών σειρών  σίγουρα τα νέα είναι θετικά μετά την ανακοίνωση πως το πολυαγαπημένο True Detective επιστρέφει με νέο καστ και νέα ιστορία στους τηλεοπτικούς δείκτες του HBO. Βέβαια πολλοί είναι εκείνοι που αναμένουν να δουν αν θα καταφέρει να κερδίσει το μεγάλο στοίχημα, αφού το καταπληκτικό δίδυμο των Μάθιου Μακόναχι και Γούντι Χάρελσον είναι πλέον παρελθόν.

Οι πρωταγωνιστές της δεύτερης σεζόν που θα προσπαθήσουν να κρατήσουν για άλλη μια χρονιά τους φαν της σειράς καθηλωμένους στις οθόνες τους είναι η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, ο Βινς Βον και ο Κόλιν Φάρελ και αν δει κανείς το τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα διαπιστώνει ότι σίγουρα από τα νέα επεισόδια δεν θα λείψει το μυστήριο…

Η πρεμιέρα του True Detective 2 θα γίνει στις 21 Ιουνίου. Όσο για την υπόθεση που θα γνωρίζουμε εκ των προτέρων συμπυκνώνεται στα παρακάτω : «ένας παράξενος φόνος θα προκαλέσει τη συνεργασία τριών διαφορετικών ντετέκτιβ, προκειμένου να λύσουν έναν ιστό συνωμοσίας και προδοσίας στην Καλιφόρνια».