Τη συναισθηματική φόρτιση που είχαν τα «Φιλαράκια» στο πρόσφατο και πολυαναμενόμενο reunion περιέγραψε η Τζένιφερ Άνιστον μιλώντας στο podcast «Literally!» του Rob Lowe.

«Το να γυρίζεις πίσω σε αυτό, είναι νοσταλγικό αλλά και μελαγχολικό. Γιατί πολλά είχαν αλλάξει και είχαμε τραβήξει ο καθένας τον δικό του δρόμο, άλλοι πιο εύκολο κι άλλοι πιο δύσκολο. Ήταν κάπως βάρβαρο» είπε αρχικά η «Ρέιτσελ».

«Υπήρχαν παντού κάμερες και δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω. Όχι μόνο εγώ, σχεδόν όλοι ήμασταν μόνιμα με δάκρυα στα μάτια. Ίσως μόνο ο Ντέιβιντ (Σουίμερ) κατάφερε να μην κλάψει, ακόμα και ο ΛεΜπλανκ «λύγισε», που είναι ο σκληρός της παρέας» συνέχισε η Τζένιφερ Άνιστον.

«Νομίζω ότι μας πήρε από κάτω πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε γιατί πιστεύαμε ότι θα είχε πλάκα αυτό το ταξίδι στον χρόνο. Αλλά όπως βλέπετε είναι κάπως σκληρό να ταξιδεύεις πίσω στο χρόνο. Η παραγωγή έβαλε κάθε πράγμα στη θέση του, ήταν όλα ακριβώς όπως τα αφήσαμε 16 χρόνια πριν. Και 16 χρόνια είναι πολλά» καταλήγει η αγαπημένη ηθοποιός.