Το Better Call Saul, η spin-off σειρά του Breaking Bad, το οποίο διαδραματίζεται λίγα χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης σειράς, βαδίζει προς το τέλος του και συγκεκριμένα την 6η σεζόν του. Μέχρι να επιστρέψει η σειρά στο AMC και το Netflix για να ολοκληρώσει την ιστορία της, το Lordoftheseries.gr μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την 6η σεζόν:

Πότε κάνει πρεμιέρα;
Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ως προς αυτό, όμως είναι βέβαιο πως η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2022.

Σε ποια φάση είναι η παραγωγή;
Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2021. Το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο πρωταγωνιστής της σειράς, Bob Odenkirk, τον περασμένο Ιούλιο, δημιούργησε μία μικρή παύση στα γυρίσματα. Πλέον ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στα γυρίσματα. Η παραγωγή της 6ης σεζόν είναι πλέον λίγο παραπάνω από 50% ολοκληρωμένη.

Ποια θα είναι η πλοκή και πόσα θα είναι τα επεισόδια;

Αρχικά, τα επεισόδια θα είναι 13, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες 5 σεζόν, που είχαν 10 επεισόδια η κάθε μία. Φυσικά, η 6η και τελευταία σεζόν θα μας δείξει το τελευταίο στάδιο της “μεταμόρφωσης” του Jimmy/Saul, που πάντα ακροβατεί μεταξύ ηθικής και ανηθικότητας, όπως επίσης και τη “μεταμόρφωση” της Kim, που θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει επηρεαστεί αρνητικά από τον αγαπημένο της Saul.