Το Better Call Saul, η spin-off σειρά του Breaking Bad, το οποίο διαδραματίζεται λίγα χρόνια πριν τα γεγονότα της πρωτότυπης σειράς, βαδίζει προς το τέλος του και συγκεκριμένα την 6η σεζόν του. Μέχρι να επιστρέψει η σειρά στο AMC και το Netflix για να ολοκληρώσει την ιστορία της, το Lordoftheseries.gr μας ενημερώνει για όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για την 6η σεζόν:

Πότε κάνει πρεμιέρα;
Δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση ως προς αυτό, όμως είναι βέβαιο πως η πρεμιέρα θα γίνει μέσα στο 2022.

Σε ποια φάση είναι η παραγωγή;
Τα γυρίσματα της 6ης σεζόν ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2021. Το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ο πρωταγωνιστής της σειράς, Bob Odenkirk, τον περασμένο Ιούλιο, δημιούργησε μία μικρή παύση στα γυρίσματα. Πλέον ο ηθοποιός είναι καλά στην υγεία του και επέστρεψε στα γυρίσματα. Η παραγωγή της 6ης σεζόν είναι πλέον λίγο παραπάνω από 50% ολοκληρωμένη.

Ποια θα είναι η πλοκή και πόσα θα είναι τα επεισόδια;

Αρχικά, τα επεισόδια θα είναι 13, εν αντιθέσει με τις προηγούμενες 5 σεζόν, που είχαν 10 επεισόδια η κάθε μία. Φυσικά, η 6η και τελευταία σεζόν θα μας δείξει το τελευταίο στάδιο της “μεταμόρφωσης” του Jimmy/Saul, που πάντα ακροβατεί μεταξύ ηθικής και ανηθικότητας, όπως επίσης και τη “μεταμόρφωση” της Kim, που θα μπορούσαμε να πούμε πως έχει επηρεαστεί αρνητικά από τον αγαπημένο της Saul.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.