Το Clickbait είναι από τις σειρές που έχουν την τάση να χάνουν followers όσο προχωράνε τα επεισόδια, όπου στην εποχή των social media και την ταχύτητα αυτών, το κάθε επεισόδιο πρέπει να έχει ένα νέο χαρακτήρα για να μη κουράζει καθώς τα νέα πρέπει να αλλάζουν χέρια πριν ο θεατής περάσει σε άλλο ενδιαφέρον.

Αν ξεκινήσεις να το παρακολουθείς, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr το πιο πιθανό είναι να θέλεις να δεις που θα καταλήξει αυτός ο μυστήριος θάνατος μέσω Ίντερνετ, αλλά αν θέλεις την γνώμη μου, σκέψου το καλά πριν πατήσεις το click.

Στο νέο show του Netflix, γνωρίζουμε τον Nick Brewer (Adrian Grenier) – γνωστός σε όλους μας από το Entourage – έναν οικογενειάρχη ο οποίος πέφτει θύμα απαγωγής από άγνωστο απαγωγέα ο οποίος τον εκβιάζει με καρτέλες που γράφουν ότι παρενοχλεί γυναίκες και ότι έχει σκοτώσει μια από αυτές. Ανεβάζοντας το στο Ίντερνετ, ο απαγωγέας ανακοινώνει ότι όταν το video γίνει viral και φτάσει τις 5 εκατομμύρια προβολές, θα τον σκοτώσει.

Το απίστευτο συμβάν προκαλεί τεράστιες αντιδράσεις, καθώς η αδερφή του, Pia (Zoe Kazan) είναι πεπεισμένη ότι ο αδερφός της δεν μπορεί να είναι ένοχος για όλα αυτά, και προσπαθεί να ανακαλύψει τι έχει συμβεί.

Από την άλλη έχουμε την γυναίκα του, Sophie (Betty Gabriel),η οποία δείχνει μπερδεμένη καθώς κρύβει ένοχο παρελθόν, και κάπως έτσι ακολουθούν όλες οι ιστορίες των χαρακτήρων που ξετυλίγονται επεισόδιο με το επεισόδιο καθώς βλέπουμε την ιστορία από διαφορετικές πλευρές.