Στη μικρή οθόνη αναβιώνει το περιβόητο «σκάνδαλο» Λεβίνσκι, η ερωτική σχέση του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Μπίλ Κλίντον με την εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο, που σημάδεψε τη δεκαετία του 90.

Η ερωτική σχέση τους αμερικανού προέδρου με τη Μόνικα Λεβίνσκι «ζωντανεύει» ξανά στην σειρά  «Impeachment: American Crime Story», με την ίδια την πρωταγωνίστρια του σκανδάλου να βρίσκεται μάλιστα στα ηνία της παραγωγής της σειράς.

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ κυκλοφόρησε, στο οποίο βλέπουμε ότι τον Μπιλ Κλίνστον ενσαρκώνει ο Κλάιβ Οουεν, ενώ τη Χίλαρι Κλίντον υποδύεται η Έντι Φάλκο.

Δείτε το trailer:

Στο απόσπασμα περιλαμβάνεται η περίφημη αγκαλιά Λεβίνσκι και Κλίντον στη διάρκεια συγκέντρωσης του προσωπικού του Λευκού Οίκου, μετά την επανεκλογή του.

Σε μία άλλη σκηνή, δε, ο Κλάιβ Όουεν ως Μπιλ Κλίντον, ακούγεται να λέει την φράση που, είχε τότε αφήσει εποχή, και είχε πει ο Αμερικανός πρόεδρος: «Δεν είχα σεξουαλικές σχέσεις με εκείνη τη γυναίκα».

Αναφορές, δεν θα μπορούσαν να μην γίνουν στο πολυσυζητημένο μπλε φόρεμα, που έφερε λεκέ από γεννητικό υλικό του προέδρου αφού στο ίδιο trailer συμπεριλαμβάνεται σκηνή στην οποία συμβουλεύουν την 22χρονη Μόνικα να φυλάξει κάπου το φόρεμα χωρίς να το πλύνει.