Ένα από τα καλύτερα wine bars της πόλης, κάνει τον τελευταίο μήνα του χρόνου άκρως ενδιαφέροντα. Το By the Glass στην εντυπωσιακή στοά Ράλλη δίνει νότες και ρυθμό στο Δεκέμβριο, ενώ δεν παραλείπει να τον κερνάει το πιο καλό κρασί!

Σε ό,τι αφορά τα lives που θα παρουσιαστούν στο χώρο του, αυτά αφορούν, εξαιρετικούς καλλιτέχνες που αγαπούν τους ήχους jazz, swing, blues, rock ‘n roll και που θα σας δελεάσουν να περάσετε αξέχαστα απογεύματα μετά τα ψώνια σας.

Εδώ θα δοκιμάσετε ετικέτες κρασιού που τιμούν τον ελληνικό αμπελώνα αλλά και ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο μενού. Όλα αυτά σε ένα από τα ομορφότερα και πιο ζεστά σημεία της Αθήνας, τη στοά Ράλλη. Καλή απόλαυση!

Συγκεκριμένα:

– Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Τετάρτη, 24 Δεκεμβρίου, οι Hirollers μας προσκαλούν να βάλουμε στην άκρη τις σύγχρονες δυσκολίες και να παραδοθούμε άνευ όρων σε χορό. Swing, Jazz Blues και Rock n Roll baby!

Ώρα έναρξης: 16.00

– Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου, οι 123 Swing θα σας κάνουν να περάσετε αξέχαστα την τελευταία μέρα του χρόνου!

Από το σαλόνι του Savoy -το ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης που γεννήθηκε το swing- τρεις γυναίκες performers, παρέα με κιθάρα, ντραμς, σαξόφωνο και κοντραμπάσο, δημιούργησαν ένα ατμοσφαιρικό, jazz/swing group που θα σας ταξιδέψει στην αίγλη και το glam περασμένων δεκαετιών.

Ώρα έναρξης: 16.00

Info

Γεωργίου Σουρή 3 & Φιλελλήνων, Σύνταγμα
210 3232560
[email protected]
www.bytheglass.gr
www.facebook.com/pages/By-the-glass

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!