Άρωμα Χόλιγουντ θα πάρει η Θεσσαλονίκη τις επόμενες μέρες αφού ο Αντόνιο Μπαντέρας θα βρεθεί στην πόλη για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Barracuda».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ένα όραμά μας, ένας στόχος που βάλαμε έγινε πραγματικότητα» σχολίασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, σε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Love It».

Ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε στην συνέχεια: «Θέλουμε να βάλουμε την Κεντρική Μακεδονία στον παγκόσμιο χώρο των κινηματογραφικών παραγωγών. Γι’ αυτό είχα επισκεφθεί και το Χόλιγουντ πριν από 1,5 χρόνο και είχαμε συμφωνήσει με την εταιρεία παραγωγής Millennium να φτιαχτεί στούντιο στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, για να γυριστούν κι άλλες ταινίες».

Ο Αντόνιο Μπαντέρας αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα τις επόμενες δέκα μέρες και όλα είναι έτοιμα στην πόλη για την άφιξη του ίδιου και της ομάδας του.

«Σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσει το γύρισμα με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας που θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μέσα στις επόμενες δέκα μέρες. Τα γυρίσματα θα κρατήσουν περίπου 30 μέρες. Είναι μια πολύ ακριβή παραγωγή που θα ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια ευρώ και πολλοί κλάδοι θα επωφεληθούν στη Θεσσαλονίκη. Και το κυρίαρχο είναι ότι προβάλουμε τον τόπο μας παγκοσμίως», συνέχισε.

Μάλιστα ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε πως υπάρχουν ήδη συζητήσεις με μεγάλο αστέρα του Χόλιγουντ για να γυριστεί μια ακόμη ταινία στη Θεσσαλονίκη ενώ μιλώντας για τις απαιτήσεις του Χολιγουντιανού σταρ ανέφερε: «Είναι πολύ προσγειωμένος άνθρωπος. Θα μείνει σε ένα ξενοδοχείο της πόλης μας».