Η πολυαναμενόμενη σειρά του Ιουνίου είναι έτοιμη να κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, στο Netflix, φέρνοντάς μας σε επαφή με τα καλύτερα τηγανητά πιάτα της Αμερικής.

Fresh, Fried and Crispy ονομάζεται και έχει στην παρουσίαση τον κριτικό γαστρονομίας Ντέιμ Ντροπς, που βρήκε απίστευτη φήμη στο YouTube

Τα Καλύτερα Τηγάνια της Αμερικής: Τι είναι το νέο μαγειρικό ριάλιτι που κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου

«Με πάθος για το φαγητό και όρεξη για διασκέδαση, ο κριτικός Ντέιμ Ντροπς επισκέπτεται τα πιο καυτά μέρη στην Αμερική για τα καλύτερα και πιο φρέσκα τηγανητά πιάτα», μας λέει το Netflix στην επίσημη σύνοψη της σειράς.

Ήταν το 2012 όταν ο Daymon Patterson (γνωστός στο YouTube ως Ντέιμ Ντροπς) παρήγγειλε ένα double bacon cheeseburger από φαστ φουντ και κάθισε στη θέση του οδηγού για να το φάει, ανοίγοντας ταυτόχρονα και την κάμερα του κινητού του.

Το βίντεο με την κριτική του για το εστιατόριο έγινε απίθανο viral, με περισσότερα από 11 εκατ. views, δίνοντάς του την πρώτη μεγάλη επιτυχία εδώ και τρία χρόνια.

Ο Ντέιμ Ντροπς έγινε αστέρι σε μια στιγμή. Γέννημα-θρέμμα του Κονέκτικατ, έχει εμφανιστεί έκτοτε πολύ στην αμερικανική τηλεόραση, παρουσιάζοντας δικές του μαγειρικές και ταξιδιωτικές εκπομπές.

Τώρα, πιο έμπειρος από ποτέ, έρχεται στο Netflix για να προκαλέσει απίστευτη σιελόρροια στους τηλεθεατές. «Όλα αυτά, από το 2009 ως και σήμερα, έγιναν γι’ αυτή ακριβώς τη στιγμή», λέει ο ίδιος αναφερόμενος στη νέα μαγειρική εκπομπή του στο Netflix.

Ο Ντέιμ Ντροπς θα μας πάει μια βόλτα στο Σεν Λούις, το Σαν Ντιέγκο, το Ντένβερ, το Κλίβελαντ κ.α., όπου τον πάει η αναζήτησή του δηλαδή για τα καλύτερα τηγανητά.

Μέσα σε όλα, η μεγαλύτερη και από τη ζωή προσωπικότητά του, με τον ενθουσιασμό να ξεχειλίζει και να σε παρακινεί να φτιάξεις στο σπίτι ό,τι δοκιμάζει.

Το Fresh, Fried & Crispy έρχεται στο Netflix στις 9 Ιουνίου 2021…