Το Feel Good κυκλοφόρησε το 2020 και έγινε αμέσως μια από τις σειρές του Netflix με τις καλύτερες κριτικές, τόσο από το κοινό όσο και τους ειδικούς.

Οι διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε για τη συναρπαστική απεικόνιση ενός ανθρώπου που προσπαθεί να βρει τη θέση του στη ζωή, συλλογιζόμενος για το φύλο και τη σεξουαλικότητά του, έπεισαν το Netflix πως η σειρά έπρεπε να ανανεωθεί.

Feel Good: Τι πρέπει να ξέρεις για τη 2η σεζόν

Το Feel Good συνεχίζει να έχει το αψεγάδιαστο σκορ του 100% στο Rotten Tomatoes, ως απόδειξη ίσως για το πόσο καλογραμμένο είναι, αλλά και για τα τρυφερά συναισθήματα που προκαλεί στους φαν του.

Με τη ζωή της Μέι μπορούν εξάλλου να ταυτιστούν πολλοί, αναγνωρίζοντας πτυχές τους μέσα στην προσπάθειά της να ζήσει το πάθος με την κοπέλα της, Τζορτζ, αντιμετωπίζοντας ταυτοχρόνως τις προκλήσεις της απεξάρτησης.

Η δεύτερη σεζόν κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή, 4 Ιουνίου 2021, και θα είναι δυστυχώς η τελευταία. Στον νέο κύκλο θα δούμε τη Μέι Μάρτιν να προσπαθεί να αναγνωρίσει τα προβλήματα που την κρατούν πίσω, ακόμα και αυτά που έχουν βαθιές ρίζες στον ψυχισμό της.

Είναι εξάλλου στο χείλος της αυτοκαταστροφής και δεν υπάρχουν περιθώρια αποτυχίας, γεγονός που γνωρίζει η ίδια καλύτερα από τον καθένα. Μόνο που το περιπετειώδες παρελθόν της δεν την αφήνει να ησυχάσει.

Ο δεύτερος κύκλος της υπέροχης αυτής σειράς καταφτάνει λοιπόν για να μας δώσει την ευκαιρία να εμπλουτίσουμε τη σχέση μας με τη Μέι Μάρτιν (που ερμηνεύει τον εαυτό της), την Τζορτζ (Σαρλότ Ρίτσι) και τη Φοίβη από τα «Φιλαράκια», κατά κόσμον Λίσα Κούντροου (Λίντα).