Την ώρα που το Netflix ανανέωσε τόσες και τόσες σειρές μέσα στη χρονιά, κάποιες δεν πέρασαν από το θρυλικό «ψαλίδι» του streaming καναλιού.

Όσο συνεχίζεται η χρονιά, θα δούμε είναι η αλήθεια πολλά ακόμα. Αγαπημένες σειρές να κόβονται και άλλες να ανανεώνονται χωρίς να ξέρει κανείς το γιατί…

Ποιες σειρές έκοψε το Netflix το 2021

Το Netflix μας έχει συνηθίσει σε εκπλήξεις, καλές και κακές, κι έτσι όλοι ανυπομονούν για τις τύχες των αγαπημένων τους σειρών. Τίποτα δεν είναι σίγουρο και για καμία.

Το Netflix δεν έδωσε λοιπόν το πράσινο φως στο Jupiter’s Legacy, το The Irregulars (Οι Άτακτοι της Οδού Μπέικερ) και το The Duchess (Η Δούκισσα).

Και αν για τη Δούκισσα, με πρωταγωνίστρια την Κάθριν Ράιαν, δεν ήταν ακριβώς έκπληξη η μη ανανέωσή της, για το φανταστικό όμως The Irregulars τα νέα ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Σε σεμνά επίπεδα παραμένουν για την ώρα οι φετινές ακυρώσεις σειρών, έχουμε όμως αρκετούς μήνες ακόμα μέχρι να κλείσει το 2021.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.