Το δεύτερο μέρος του πέμπτου κύκλου της απίθανης τηλεοπτικής επιτυχίας αποβιβάστηκε πολύ πρόσφατα στο Netflix και οι περισσότεροι δεν έχουν συνέλθει ακόμα από το σοκ.

Ήταν υποτίθεται η τελευταία σεζόν του Lucifer και οι δημιουργοί είπαν να τα δώσουν όλα. Και τα έδωσαν!

Επειδή ακολουθούν spoilers, αν δεν θέλεις να ξέρεις τίποτα για το μέλλον της σειράς, ώρα να εγκαταλείψεις αυτή την ανάρτηση.

Lucifer: Η επιστροφή που δεν περίμενε κανείς στον 6ο κύκλο

Ένα από τα μεγαλύτερα σοκ του δεύτερου μέρους της 5ης σεζόν ήταν ο θάνατος του Νταν (Kevin Alejandro), ο οποίος μόνο καλά δεν πέρασε σε αυτό τον κύκλο: έγινε χίλια κομμάτια από τον Θεό, έφαγε ξύλο, υπέστη bullying από τους φίλους του και άλλα πολλά.

Ακόμα χειρότερα, ο Dan φαίνεται να είναι πια στην Κόλαση και όχι στον Παράδεισο.

Ο Kevin Alejandro ωστόσο, μιλώντας στο TV Line για το μοιραίο 15ο επεισόδιο, είπε ακριβώς: «[Οι δημιουργοί Ildy Modrovich και Joe Henderson] με πήραν αμέσως τηλέφωνο για να μου πουν ‘‘έι, αυτά είναι τα νέα. Αν θέλεις ακόμα να είσαι μέρος μας, ξέρουμε πώς να το κάνουμε με σεβασμό, χωρίς να αλλάξουμε την ποιότητα όσων δημιουργούμε’’».

Τι εννοούσε; «Λοιπόν, βρήκαν έναν απαλό τρόπο να με φέρουν πίσω, όχι με τον τρόπο που περιμένει ο κόσμος να επιστρέψει ο χαρακτήρας, και ίσως όχι με πολύ μεγάλο ρόλο πια, αλλά θα είμαι εκεί για το τέλος με κάποιον τρόπο. Και αυτό μοιάζει υπέροχο, να μπορώ να ολοκληρώσω το πλήρες ταξίδι. Επειδή, φίλε, ήταν μεγάλο το ταξίδι, όπως ξέρεις».

Πώς αναμένεται όμως να επιστρέψει ο Νταν στον 6ο κύκλο του Lucifer; Ο Alejandro δεν λέει, υπαινίσσεται πάντως ότι μπορεί να συμβεί μέσω flashbacks.

Όπως δήλωσε εξάλλου στο ET Online: «Βρέθηκα για λίγο στα πλατό της έκτης σεζόν, οπότε ναι, επιστρέφει … απλώς όχι με τον τρόπο που υποθέτουν όλοι ότι θα επιστρέψει».