Η αναμονή για το 2ο μέρος του 5ου κύκλου του Lucifer πήρε επιτέλους τέλος, με τα νέα επεισόδια να έρχονται στο Netflix αυτή τη βδομάδα, έπειτα από διακοπή ενός σχεδόν χρόνου.

Οι φαν της σειράς έχουν ήδη σημειώσει την 28η Μαΐου στις ατζέντες τους, ώστε να δουν τι θα γίνει τελικά με τον Θεό που κατέβηκε στη Γη, μετά τα καμώματα Λούσιφερ και Μάικλ στο φινάλε του πρώτου μέρους του πέμπτου κύκλου.

Οι λάτρεις του Lucifer ένα πράγμα έχουν τώρα στο μυαλό τους: πόσο χρόνο θα έχουν στη διάθεσή τους για να εξερευνήσουν τα πεπραγμένα των νέων επεισοδίων;

Όπως και το πρώτο μέρος της 5ης σεζόν, που έκανε πρεμιέρα τον Αύγουστο του 2020, το δεύτερο μέρος θα αποτελείται από 8 επεισόδια, στέλνοντας τα συνολικά επεισόδια της σεζόν στα 16.

Παρά τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ότι τα νέα επεισόδια θα ήταν πιο σύντομα σε χρόνο προβολής, εξαιτίας των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τα γυρίσματα λόγω κορονοϊού, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται.

Δεν θα δούμε επεισόδιο κάτω των 50 λεπτών, όπως είχε αναφερθεί, και τρία μάλιστα θα υπερβούν τη μία ώρα προβολής!

Το επεισόδιο Νο 9 θα έχει χρόνο προβολής 55 λεπτών, το Νο 10 θα κλειδώσει στα 60 λεπτά, το Νο 11 στα 53 λεπτά, το Νο 12 στα 58 λεπτά, το Νο 13 στα 61 λεπτά, το Νο 14 στα 59 λεπτά, το Νο 15 στα 63 λεπτά και το φινάλε του κύκλου, το Νο 16, στα 53 λεπτά.

Τι σημαίνει αυτό; Πως θα έχουμε 7 ώρες και 42 λεπτά μπροστά μας να απολαύσουμε 8 ολοκαίνουρια επεισόδια Lucifer. Καθόλου άσχημα δηλαδή…

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.