Το Riverdale του δικτύου CW υπήρξε μια ανεπανάληπτη επιτυχία για το Netflix, μια από τις σειρές που μεταμόρφωσαν την πλατφόρμα σε βαρύ πυροβολικό του streaming.

Οι δύο πρώτες σεζόν έκαναν πρεμιέρα το 2017 και πλέον έχουμε 5 κύκλους στη διάθεσή μας. Κι έτσι μοιραία οι λάτρεις της σειράς αναρωτιούνται πότε πρέπει να περιμένουν τη νέα σεζόν.

Το Variety ανακοίνωσε τον Φεβρουάριο πως ο νέος κύκλος θα καταφτάσει μέσα στο 2021.

Το τηλεοπτικό remake του κόμικ «Archie» σκαρφάλωσε στον θρόνο των εφηβικών σειρών και μοιάζει αμετακίνητο, προσυπογράφοντας μια ανεπανάληπτη επιτυχία για τα δύο δίκτυα, τόσο το CW όσο και το Netflix.

Τα οποία παρατηρούν μάλιστα το ανεξήγητο γεγονός κάποιοι τηλεθεατές να βλέπουν τα ίδια επεισόδια ξανά και ξανά. Το εντυπωσιακό σκορ της σειράς στο Rotten Tomatoes και τα πολλά βραβεία ίσως εξηγούν την εμμονή του κόσμου.

Με δεδομένο πάντως πως η πέμπτη σεζόν του Ρίβερντεϊλ κατέφτασε τον Ιανουάριο του 2021 και στο CW συνεχίζεται ακόμα η προβολή του, μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να δούμε νέα επεισόδια μέσα στο 2021.

Στο 2022 ποντάρουν οι περισσότεροι για να παρακολουθήσουμε τις νέες περιπέτειες των Άρτσι, Μπέτι, Βερόνικα και Τζάγκχεντ…