Η τρίτη σεζόν της παιδικής σειράς Jurassic World Camp Cretaceous (Jurassic World To Κρητιδικό Καμπ στα ελληνικά) αποβιβάστηκε στο Netflix στις 21 Μαΐου, επαναφέροντάς μας για άλλη μια φορά στον απίθανο κόσμο του Jurassic Park.

To Κρητιδικό Καμπ είναι ένα θεματικό πάρκο με δεινόσαυρους, όπου θα φέρει τον μέγα λάτρη των μεγάλων σαυρών Δαρείο στη Νήσο Νούμπλαρ. Αυτός και πέντε ακόμα έφηβοι θα ζήσουν μια αμίμητη περιπέτεια όταν οι δεινόσαυροι δραπετεύσουν, με τις ιστορίες τους να απλώνονται πλέον σε τρεις κύκλους.

Είναι ένας αγώνας επιβίωσης που απαθανατίστηκε στα 16 επεισόδια των δύο πρώτων κύκλων (από 8 ο καθένας) και τώρα έχουμε άλλα 10 ολοκαίνουρια επεισόδια στη διάθεσή μας. Η σειρά αποθεώθηκε παγκοσμίως για τον τρόπο με τον οποίο εισάγει το Jurassic Park στη νέα γενιά.

Η 3η σεζόν συνεχίζει με τις περιπέτειες των έξι παιδιών και του δεινοσαύρου τους να προσπαθούν να εγκαταλείψουν τη Νήσο Νούμπλαρ, με τις αναφορές στο κλασικό franchise να μη λείπουν ξανά.

Είναι μια σειρά κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, επιστρέφοντας συχνά-πυκνά στις απαρχές του franchise.

Τα γεγονότα λαμβάνουν μάλιστα χώρα ανάμεσα στο Jurassic World (2015) και στο Jurassic World: Fallen Kingdom (2018).

Η παιδική σειρά, πέρα από την προσπάθεια επιβίωσης, μιλά για πολλά ακόμα, όπως για τη φιλία και τις δυσκολίες της, αλλά και την ίδια την αναζήτηση ταυτότητας.

Η τρίτη σεζόν επιστρέφει μάλιστα με μεγάλη δυναμική στη μυθολογία του Jurassic Park, γεγονός που θα αγαπήσουν οι μεγαλύτεροι. Οι γονείς δηλαδή!