Είναι γεγονός! Ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα θα είναι φέτος μαζί στο Κέντρο Αθηνών. Φαίνεται ότι η συμβολή της οδού Πειραιώς με την οδό Πέτρου Ράλλη, θα γίνουν το πιο πολυσύχανστο σημείο της Αθήνας μιας και το μουσικό δίδυμο Βέρτης-Φουρέιρα έρχεται να ανεβάσει επικίνδυνα τη θερμοκρασία στο Γκάζι.

Πρόκειται για μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία, ανάμεσα σε έναν άκρως ταλαντούχο και εξαιρετικά αγαπημένο τραγουδιστή και μια εκρηκτική γυναικεία παρουσία, η οποία έχει στο βιογραφικό της εξίσου μεγάλες επιτυχίες! Εκεί που το νέο λαϊκό ρεπερτόριο συναντά την ποπ δυναμική, εκεί που η διασκέδαση αρχίζει με τον καλύτερο συνδυασμό, εκεί είναι οι Βέρτης-Φουρέιρα!

Η μεγάλη στιγμή λοιπόν έφτασε. Μόλις μια βδομάδα έμεινε μέχρι το opening του νυχτερινού μαγαζιού που ακούει στο όνομα Κέντρο Αθηνών και όλοι περιμένουν εναγωνίως τη συνεργασία που θα γράψει φέτος Ιστορία στη νυχτερινή Αθήνα και θα διεκδικήσει μια καλή θέση στη λίστα των προτιμήσεών μας. Στο πλήρως ανακαινισμένο Κέντρο Αθηνών θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε τον ανεπανάληπτο Νίκο Βέρτη με την ταλαντούχα Ελένη Φουρέιρα σε μια συνεργασία που θα συζητηθεί πολύ και θα αλλάξει όλα όσα δεδομένα ξέραμε μέχρι τώρα στον τομέα της διασκέδασης. Οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται να ταράξουν τα νερά της νύχτας και να τραβήξουν όλα τα φώτα στο Γκάζι, κερδίζοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Φέτος λοιπόν το χειμώνα επιλέγουμε Βέρτη Φουρέιρα… επιλέγουμε Κέντρο Αθηνών.

Τόσο ο Νίκος Βέρτης, όσο και η Ελένη Φουρέιρα έχουν αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι μπορούν να καθηλώνουν το κοινό τους και να τους προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης. Τώρα μάλιστα που οι δυο αυτές μουσικές προσωπικότητες θα συνεργαστούν για τη φετινή χειμερινή σεζόν, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να είναι εκπληκτικό.

Για την ακριβή ημερομηνία έναρξης καθώς και για τιμές-τηλέφωνα κρατήσεων, επισκεφθείτε την σελίδα Κέντρο Αθηνών.

Ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει τη φετινή χειμερινή σεζόν στην Αθήνα και «μετακομίζει» στο κέντρο δίνοντας άλλη χροιά στη διασκέδαση στο Γκάζι. Έχοντας μια ανοδική και λαμπρή πορεία στο χώρο του ελληνικού πενταγράμμου, με τα χρόνια έχει μπει στις καρδιές μας και έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές που τον στηρίζουν σε κάθε του εγχείρημα. Και ο ίδιος όμως, φροντίζει να μην τους απογοητεύει. Έτσι λοιπόν, αυτή τη σεζόν, ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδά παλιές και νέες του επιτυχίες στην πίστα στο Κέντρο Αθηνών. Κάπως έτσι το «Πες μου ένα ψέμα» του θα γίνει η «Αλήθεια» στη μεγάλη επιτυχία που αναμένεται να έχει.

Εξίσου καταλυτική στο δρόμο προς την επιτυχία, θα είναι και η συμβολή της Ελένης Φουρέιρα. Έχοντας αποδείξει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν ότι μπορεί να συνδυάζει σκηνική παρουσία και ταλέντο, αναμένεται να ανάψει φωτιές στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και να προσθέσει στο πρόγραμμα πινελιές πάθους και ενέργειας. Οι χορευτικές της κυρίως επιτυχίες είναι σίγουρο ότι θα ξεσηκώνουν το κοινό στο Κέντρο Αθηνών και θα είναι η αρχή για ατελείωτη διασκέδαση! Μια ατελείωτη διασκέδαση που ανεβάζει τη θερμοκρασία, όπως τραγουδά και η ίδια… «Σαράντα βαθμοί λιώνει το κορμί».

Και μιας και ο πήχης έχει ανέβει τόσο ψηλά δεν μπορούμε παρά να περιμένουμε ότι ο Νίκος Βέρτης με την Ελένη Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών, θα αποτελέσουν το νούμερο ένα προορισμό για νυχτερινή διασκέδαση τη σεζόν 2014-2015. Ένα σχήμα που θα συζητηθεί… και θα αγαπηθεί γιατί θα συνδυάζει δυο διαφορετικές μουσικές προσωπικότητες, που θα αλληλοσυμπληρώνονται και θα ανταποκρίνονται σε μεγάλος εύρος κοινού και ποικίλα γούστα. Βέρτης-Φουρέιρα στο Κέντρο Αθηνών θα σημάνει την αρχή μιας πολύ ενδιαφέρουσας σεζόν!

Για να ενημερωθείτε για όλα τα νυχτερινά σχήματα για το χειμώνα 2014 -2015, επισκεφθείτε τη σελίδα «Μπουζούκια Αθήνα» του kratisinow.gr.