Το εξαιρετικά πνευματώδες The Kominsky Method οδεύει ολοταχώς προς την τρίτη και τελευταία σεζόν του.

Το Netflix επιβεβαίωσε την ακριβή ημερομηνία για τη φανταστική δουλειά του Τσακ Λόρι, ο οποίος μιλώντας στο Parade, δήλωσε: «Το The Kominsky Method ήταν μια δουλειά πραγματικού πάθους για μένα και ήταν μια εξαιρετική εμπειρία να βλέπεις τη θερμή υποδοχή, τόσο από το κοινό όσο και τους κριτικούς. Είμαι χαρούμενος που κλείνει η ιστορία με το τελευταίο αυτό κεφάλαιο».

Είναι γεγονός ότι περιμέναμε τον τρίτο κύκλο το φθινόπωρο του 2020, όπως και τους δύο προηγούμενους κύκλους, η πανδημία επηρέασε όμως τα γυρίσματα και αυτής της σειράς.

Κι έτσι θα τη δούμε επιτέλους στις 28 Μαΐου 2021.

Ο τελευταίος κύκλος της ξεκαρδιστικής μεν, αλλά επώδυνα ειλικρινούς σειράς θα δει τον Μάικλ Ντάγκλας να επιστρέφει ως Σάντι, έχοντας στο πλάι του την Κάθλιν Τέρνερ και τη Σάρα Μπέικερ.

Όχι όμως και τον υπέροχο συμπρωταγωνιστή του στους δύο πρώτους κύκλους. Ο Άλαν Άρκιν, ο Νόρμαν της σειράς, δεν θα επιστρέψει για το μεγάλο φινάλε των 6 επεισοδίων.

Την αποκάλυψη έκανε το TV Line, λέγοντας πως η τρίτη σεζόν θα επικεντρωθεί στην πρώην γυναίκα του Σάντι, τη Ροζ (Κάθλιν Τέρνερ), και την ταραγμένη σχέση της με τον Ντάγκλας.

Όταν ανακοινώθηκε ο τρίτος κύκλος, είχε αναφερθεί πως ο Άρκιν δεν ήταν ποτέ να πάρει μέρος στην τελευταία σεζόν. Δεν είναι γνωστό γιατί επέλεξε να εγκαταλείψει τη σειρά που του έφερε διθυραμβικές κριτικές.