Ο καιρός που περάσαμε στα σπίτια μας ήταν πολύς, γι’ αυτό αναζητάμε συνεχώς αφορμές για να βγαίνουμε βόλτες και να βρεθούμε και πάλι σε κάποια από τα αγαπημένα στέκια της πόλης. Αυτήν την φορά η πυξίδα δείχνει βόρεια, σε τρεις υπέροχες αυλές που μας υπενθυμίζουν ότι η ζωή είναι ωραία, ακόμη και στο κλεινόν άστυ.

Theory

Η σταθερή αξία του Χαλανδρίου, στη στοά της Πλάτωνος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Η αυλή του Theory Bar & More αποτελεί αγαπημένο meeting point τόσο για after office ποτά και cocktails με τους φίλους όσο και για κυριακάτικο brunch.

Ο χώρος θυμίζει μοντέρνο φιλικό σπίτι με αυλή, το κεντρικό τεράστιο τραπέζι προκαλεί την παρεΐστικη διάθεση, το μπαρ καλεί για happy coktails, ενώ ο εξωτερικός κήπος αυτή την εποχή είναι όνειρο.

Artisanal

Σε καμία περίπτωση η υπέροχη αυλή του Artisanal δεν θυμίζει αστικό τοπίο, παρόλο που βρίσκεται μια ανάσα από την Λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος της Κηφισιάς (Ζηρίνη 2). Στην κουκλίστικη αυλή του, λοιπόν, πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τα έντονα χρώματα, τα πολλά λουλούδια, το πράσινο και τα αρώματα, καθώς και το ιδιαίτερο design που καθιστούν το Artisanal σε αγαπημένο meeting point.

Με φόντο το πανέμορφο σκηνικό του, λοιπόν, απολαύστε γευστικά cocktails ή ένα δροσερό απεριτίφ, τα οποία συνοδεύονται ιδανικά με κάποια από τις γευστικές προτάσεις του καταλόγου.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών.

Στα δυνατά χαρτιά του η ενημερωμένη μπάρα με τα ευφάνταστα cocktails των ταλαντούχων bartenders που ταιριάζουν ωραία με τα πιάτα του μενού και καλύπτουν κάθε γούστο.