Δεν νοείται λάτρης της μικρής οθόνης ο οποίος δεν έχει θέση στην καρδιά του για τις βρετανικές σειρές. Εδώ και δεκαετίες, οι άνθρωποι από την πατρίδα του Γουίλιαμ Σέξπιρ αποδεικνύουν το ταλέντο τους σε παραγωγές οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των προτιμήσεων. Το Lordoftheseries.gr εστιάζει σε τέσσερις αστυνομικές σειρές, η μία εκ των οποίων είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα.

PARANOID

Ομάδα αστυνομικών αναζητά τον ένοχο δολοφονίας σε μικρή πόλη ενώ, παράλληλα, αντιμετωπίζει προβλήματα που ανακύπτουν είτε από την προσωπική ζωή των μελών της είτε από το βεβαρημένο παρελθόν τους. Η έρευνα θα οδηγηθεί εκτός αγγλικών συνόρων όπου οι ήρωες της ιστορίας θα αντιληφθούν πως το διακύβευμα είναι πολύ πολύ μεγαλύτερο από όσο πίστευαν.

THΕ LOCH

Για τους λάτρεις της Σκοτίας (και της προφοράς της). Χάιλαντς, γραφικά αγροκτήματα, πανέμορφα τοπία και μια συμπαθέστατη ντετέκτιβ η οποία προσπαθεί να εντοπίσει κατά συρροή δολοφόνο ο οποίος έχει φέρει τον τρόμο και τον θάνατο στην μέχρι πρότινος ήσυχη, τουριστική κοινότητα. Οι ανατροπές πολλές και το ψυχολογικό υπόβαθρο σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

THE FEARLESS

Παρακολουθούμε την ιστορία δυναμικής δικηγόρου ανθρωπίνων δικαιωμάτων η οποία αναλαμβάνοντας την υπόθεση ενός άνδρα, καταδικασμένου για τον φόνο κοριτσιού, βρίσκεται εν μέσω μυστικών και συγκαλύψεων που ανέρχονται σε επίπεδο πανίσχυρων κυβερνήσεων. Η πολιτική διαπλοκή είναι το επιπλέον στοιχείο το οποίο κάνει την σειρά να διαφέρει σε σχέση με άλλες αντίστοιχης θεματολογίας.

THE SECRET

Το μακρινό 1991 δύο πτώματα, ενός άνδρα και μιας γυναίκας, βρίσκονται σε γκαράζ μονοκατοικίας στη Βόρεια Ιρλανδία. Η σειρά καταγράφει τα συνταρακτικά γεγονότα που κρύβονταν πίσω από το έγκλημα και βασίζεται στο βιβλίο που έγραψε δημοσιογράφος ο οποίος κάλυψε την πολύκροτη υπόθεση. Ο εκπληκτικός Τζέιμς Νέσμπιτ, ίσως η χαρακτηριστικότερη φάτσα της βρετανικής οθόνης, απογειώνει ερμηνευτικά την σειρά αποδίδοντας άψογα έναν χαρακτήρα που κινείται από το κτηνώδες στο θλιβερό μέσα σε δευτερόλεπτα.