Δεν είναι μυστικό ότι πρόκειται για μια από τις πιο ξεκαρδιστικές κωμωδίες του Netflix, που έχει αποδειχτεί ακαταμάχητη στο παγκόσμιο κοινό.

Το μόνο κακό; Πως έχουμε αρκετό καιρό να απολαύσουμε νέα επεισόδια του Ότις (Έισα Μπάτερφιλντ) και της Μέιβ (Έμα Μάκεϊ).

Οι εξελίξεις ωστόσο για τον τρίτο κύκλο της Σεξουαλικής Αγωγής, όπως είναι ο ελληνικός τίτλος, υπήρξαν καταιγιστικές.

Μετά την πρώτη σεζόν του Ιανουαρίου 2019 και τη δεύτερη έναν ακριβώς χρόνο αργότερα, όλοι περίμεναν πως ο τρίτος κύκλος θα ήταν εδώ στις αρχές του 2021. Το Netflix εξάλλου είχε ανακοινώσει επισήμως σε λιγότερο από έναν μήνα μετά την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου πως το Sex Education θα επιστρέψει και για τρίτη φορά.

Ήταν η πανδημία αυτή που καθυστέρησε τον νέο κύκλο, όπως έχει συμβεί σε πολλές σειρές και ταινίες. Χωρίς κορονοϊό, τα νέα επεισόδια (8 πιθανολογούνται) θα ήταν ήδη εδώ.

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν αργοπορημένα τον Σεπτέμβριο του 2020 και συνεχίστηκαν ως την άνοιξη του 2021. Και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς τον Μάρτιο.

Το Netflix επιβεβαίωσε πως ο τρίτος κύκλος θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά, στο δεύτερο μισό του 2021. Οι περισσότεροι πιθανολογούν κατά τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο.

Τα ακόμα καλύτερα νέα είναι πως το Netflix έχει στα σκαριά και τέταρτη σεζόν.