Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι το Κορεάτικο Netflix ετοιμάζει το δικό του remake για την σειρά La casa de papel. Σήμερα, ανακοινώθηκε και το επίσημο καστ της σειράς.

Σύμφωνα με το Lordoftheseries.gr, τον ρόλο του El Profesor θα υποδυθεί ο Yoo Ji Tae ( γνωστός από τη σειρά Mad Dog ) ενώ η ομάδα του αποτελείται από δυναμικά άτομα που χρησιμοποιούν σαν ψευδώνυμα ονόματα πόλεων. Όπως δηλαδή και στην αρχική σειρά. Τον ρόλο του Berlin θα ενσαρκώσει ο Park Hae Soo, η τηλεοπτική Tokyo θα είναι η Jeon Jong Seo ενώ ο Lee Won Jong θα παίξει το ρόλο του Moscow.

Ο Kim Ji Hoon θα υποδυθεί τον Denver και η Jang Yoon Joo την Nairobi. Ο Park Jung Woo θα υποδυθεί τον χάκερ της ομάδας Rio, ενώ ο Kim Ji Hoon τον Helsinki. Ο Lee Kyu Ho θα υποδυθεί τον Oslo.

Στην πλευρά της αστυνομίας θα δούμε τους Kim Yoon Jin σαν Seon Woo Jin, η οποία είναι η υπεύθυνη διαπραγματεύσεων, και τον Kim Sung Oh, ο οποίος θα υποδυθεί τον αρχηγό Cha Moo Hyuk.

Οι όμηροι θα περιλαμβάνονται από τους Park Myung Hoon, ο οποίος θα υποδυθεί τον διευθυντή της Royal Mint Jo Young Min, και την Lee Joo Bin ( γνωστή από τη σειρά She would never know ) σαν Yoon Mi Sun η οποία διατηρεί παράνομη σχέση με τον Jo Young Min.