Η Nintendo, πριν λίγα χρόνια και μετά τη διαρροή της είδηση πως η σειρά παιχνιδιών The Legend of Zelda θα μεταφερθεί τηλεοπτικά στο Netflix σε live-action μορφή, ακύρωσε το σχέδιο αυτό! Όπως σημειώνει το Lordoftheseries.gr, σύμφωνα με το Eurogamer και τον κωμικό Adam Conover, που είχε επίγνωση για το σχέδιο της τηλεοπτικής μεταφοράς και άλλων παιχνιδιών της Nintendo, αποκάλυψε πως η εταιρεία ακύρωσε τα σχέδια αυτά μετά τη διαρροή των νέων.

Ξαφνικά υπήρχαν αναφορές πως το Netflix δεν θα αναπτύξει τη σειρά για το Legend of Zelda. Αναρωτιόμουν τι συμβαίνει και μας είπαν πως δεν θα κάναμε ούτε το Star Fox (μια άλλη πιθανή τηλεοπτική μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού της Nintendo). Μας ανέφεραν πως κάποιος από το Netflix διέρρευσε την είδηση. Δεν έπρεπε να μιλάνε γι’αυτό και η Nintendo τρελάθηκε…και έτσι αποσύρθηκε από το project αυτό, το γενικότερο σχέδιο της να μεταφέρει τηλεοπτικά τα παιχνίδια της.

Η είδηση αυτή είχε κυκλοφορήσει πίσω στο 2015, όταν ένα πρόσωπο με γνώση του project είχε περιγράψει την επερχόμενη αυτή σειρά στη Wall Street Journal ως το “Game of Thrones για την οικογένεια.” Βέβαια, το Netflix δεν αποθαρρύνθηκε από την εξέλιξη αυτή, καθώς έκτοτε έχει μεταφέρει τηλεοπτικά πολλά παιχνίδια, όπως το The Witcher, ενώ ετοιμάζεται να κάνει το ίδιο με το Assassin’s Creed και το Tomb Raider, μεταξύ άλλων.