Επειδή το σαββατοκύριακο αργεί ακόμα να έρθει εμείς σας προτείνουμε να βγείτε έξω άφοβα αφού δεν χρειάζεται απαραιτήτως να ξοδευτείτε!

Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς μπορείτε να παρακολουθήσετε αγαπημένες προβολές. Σήμερα προβάλλεται το  Batman Begins, η ταινία που επανεκκίνησε την ιστορία του κινηματογραφικού Batman σε σκηνοθεσία Christopher Nolan, με τους Christiann Bale & Liam Neeson. Στη Λέσχη Φίλων Κόμικς, στον δεύτερο όροφο του κτηρίου της βιβλιοθήκης της Λέσχης. Αγ. Ειρήνης 5, Μοναστηράκι. στις 19.30.

Μια εναλλακτική γιαν όσους προτιμούν τα βιβλία είναι το Φεστιβάλ για τον Πολίτη και το επιστημονικό βιβλίο που περιλαμβάνει μια σειρά από εκδηλώσεις (έκθεση βιβλίου, διαλέξεις, μουσικές εκδηλώσεις, θεατρικές παραστάσεις, έκθεση φωτογραφίας). Σκοπό της εκδήλωσης αυτής αποτελεί η προβολή, η προώθηση και η ουσιαστική επαφή του Πολίτη με το Επιστημονικό Βιβλίο. Στόχος της είναι η συνάντηση των πολιτών με την τόσο χρήσιμη και χρηστική πληροφορία και γνώση, που περιέχονται στα επιστημονικά βιβλία. Στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, Αίθουσα Κωνσταντίνος Καβάφης. Πειραιώς 100, Γκάζι. μέχρι τις 23.00.

Τέλος, η Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) ως εκπρόσωπος του European Organisation for Quality (EOQ) αναλαμβάνει για 16η συνεχή χρονιά τον συντονισμό μιας σειράς εκδηλώσεων, ομιλιών διαλέξεων και workshops που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και την περιφέρεια στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Ποιότητας που φέτος έχει ως κεντρικό θέμα της “Ποιότητα: Ένας παράγοντας επιτυχίας”. Στην Αθήνα (Συνεδριακό Κέντρο “Γ. Κοντογιώργης”, ΕΕΔΕ – Λ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, Κ. Πατήσια).