Όταν ο Σταμάτης πρωτοσυνάντησε την Λίνα στην Πάντειο, τότε που κι αυτοί οι δύο ήταν ακόμα «παιδιά», από τα πρώτα πράγματα που επιθυμούσαν να δημιουργήσουν μαζί, ήταν παραμύθια για παιδιά. Καταπιάστηκαν ο Σταμάτης να μελοποιεί και η Λίνα να γράφει σε έμμετρο λόγο αγαπημένα παραμύθια. Επτά από τα σαράνταεπτά τραγουδιστά παραμύθια που είχαν φτιάξει μαζί για μία μικρή ορχήστρα, έναν αφηγητή και τους ήρωες να τα λένε τραγουδιστά, έρχονται στο φως ξανά και στη διάθεση όλων των παιδιών και παρουσιάζονται από 15/11 μέχρι και τον Απρίλιο του 2010 στην Αθηναίδα.

«Η συναυλία των ζώων» των αδερφών Γκριμμ,«Η πεντάμορφη και το τέρας» της Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve , «Ο Τζακ κι η Φασολιά» του Joseph Jacobs, «Τα καινούργια ρούχα του αυτοκράτορα» του Hans Christian Andersen , «Η έξυπνη Γκρέτα» των αδερφώ Γκριμμ, «Το πετροκάραβο» και «Ένα σπίτι παραμύθια»της Λίνας Νικολακοπούλου, αποτελούν τον πρώτο κύκλο των επτά πρώτων παραμυθιών με τον τίτλο «Ένα σπίτι παραμύθια». Επτά υπέροχα παραμύθια παρουσιάζονται στο παιδικό κοινό με την επιμέλεια του Σταμάτη Κραουνάκη και της Λίνας Νικολακοπούλου σε μορφή τραγουδιού – παιγνιδιού, από τέσσερεις νέους ηθοποιούς – τραγουδιστές της ομάδας Σπείρα Σπείρα, με τη συνοδεία δύο μουσικών οργάνων, ακορντεόν και κρουστών, χάρτινες κούκλες και πολλή πολλή φαντασία! Με την ελπίδα πως τα παιδιά θα μεγαλώσουν ωραία και οι γονείς θα γίνουν πάλι «παιδιά».

Μουσική Θεατρική Σκηνή «Αθηναϊς», Καστοριάς 34-36 Βοτανικός , 210.3480080, ημέρες + ώρες: Σάββατο στις 5 μ.μ., Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, τιμές εισιτηρίων: μεγάλοι 15 ευρώ,μικροί 12 ευρώ, σχολεία 7 ευρώ.