Σε περίπτωση που δεν είναι γνωστός σε κάποιον, ο Κάπτεν Βράκας είναι μια animation σειρά της DreamWorks που βασίστηκε στην ομώνυμη ταινία του 2017. Η οποία βασίστηκε με τη σειρά της σε κόμικ του Ντέιβ Πίλκι.

«The Epic Tales of Captain Underpants» τη λένε στο πρωτότυπο και ξεκίνησε να στριμάρει στο Netflix τον Ιούλιο του 2018. Τον Φεβρουάριο του 2019 ήρθε η δεύτερη σεζόν και η τρίτη τον περσινό Ιούλιο. Είναι όλες διαθέσιμες στο Netflix ως «Οι Επικές Ιστορίες του Κάπτεν Βράκα».

Έκτοτε ακολούθησαν δύο ακόμα σπέσιαλ εκδόσεις, φτάνοντας τη σειρά σε δυσθεώρητα ύψη. Πλέον έχει το δικό της fanbase, ακόμα και ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια τύπου Star Wars!

Τώρα (διαθέσιμο από τις 10 Ιουλίου) ο Κάπτεν Βράκας ξαναχτυπά με τις «Επικές Ιστορίες στο Διάστημα», μια νέα σειρά περιπετειών του σε έξι επεισόδια των 24 λεπτών.

Η αγαπημένη παιδική σειρά παρακολουθεί τους κολλητούς Τζορτζ και Χάρολντ να μεταφέρουν τα ανεκδιήγητα καμώματά τους στο Υπερπέραν. Μαζί τους όλοι οι συμμαθητές τους και αυτό το βάσανο, ο κακός διευθυντής του σχολείου Κρουπ, που όταν υπνωτίζεται μεταμορφώνεται στον βρακοφορεμένο σούπερ ήρωα Κάπτεν Βράκα.

Η σειρά λειτουργεί μάλιστα ανεξάρτητα, δεν χρειάζεται να έχεις δει τους προηγούμενες Βράκες για να καταλάβεις τι γίνεται. Και είναι μάλιστα ιδανική για να εισάγεις το παιδί σου στο σύμπαν μιας αξιολάτρευτης παιδικής σειράς που αξίζει να δει…